Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google panostaa tulevassa Androidissa hakuun

2
Matti Vähäkainu

Google panostaa tulevassa Androidissa hakuun
Google on paljastanut muutamia ominaisuuksia sen seuraavasta Android-versiosta San Franciscossa järjestettävässä I/O-tapahtumassa. Syksyllä markkinoille tuotava 2.0 päivitys, joka kantaa koodinimeä Donut, tuo jälleen lukuisia parannuksia ja päivityksiä Android-puhelimille.

Google esitteli kehittäjille ja medialle tarkoitetussa tapahtumassa tulevan 2.0-version ominaisuuksia, joista haku varasti huomion. Uusi Android tuo mukanaan ns. "Android Search"-haun, jolla käyttäjä voi hakea sisältöä yhdellä kertaa sekä omasta puhelimesta että internetistä. Puhelimen muistista etsittävät tiedot voivat olla sisällytettynä esimerkiksi kalenterissa, kontakteissa, musiikkisoittimessa tai missä tahansa muussa sovelluksessa.
Google esitteli myös äänihakutekniikkaa, jonka avulla Androidin Donut-versiossa kehittäjät voivat tehdä Googlen Voice Searchin tyylisiä ominaisuuksia sovelluksiinsa.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja