Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobiadolta ensimmäinen QWERTY-luksuspuhelin

7
Matti Vähäkainu

Mobiadolta ensimmäinen QWERTY-luksuspuhelin
Luksuspuhelimia valmistava Mobiado on julkaissut uuden Grand 350PRL-mallin. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen luksuspuhelin, joka kosiskelee bisnesmiehiä QWERTY-näppäimistöllä ja hyvillä ominaisuuksilla.

Teollista muotoilua edustava Grand Line -malliston esikoinen, 350PRL, on valmistettu CNC-menetelmällä muun muassa lentokoneissa käytettävästä alumiinista ja nikkelistä. Laittessa käytetään lisäksi ruostumatonta terästä, safiirikristallia ja helmiäistä.
Mobiado Grand 350PRL -puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3G-yhteydet, HSDPA, WLAN, GPS ja microSD-muistikorttipaikka. Puhelin tulee myyntiin neljällä värivaihtoehdolla - musta, kulta, pinkki ja valkoinen. Hintaa puhelimella on ennen veroja hulppeat 1840 euroa.Kommentit (7)

jeppp- (vahvistamaton)

2

jep on kamalan näköinen, mutta ainakin ensimmäisiä kunnon luksus puhelimia. Niinkuin monesti ollaan uutisoitu, puhelimelle luxus merkki rintaan, S40 sisään, ominaisuudet pois pari timanttia kuoreen ja hintalappu 10k.

Vastaa
Jimmy Hoffa (vahvistamaton)

3

Siis aivan ylisiisti luuri! Hitto ku olis tuohta niin ostaisin ihan varmasti.. Niin oman tyyliseni luuri kun olla ja voi. Ei puhelimen tarvi ollakkaan mikään pumpulilla päällystetty fägäri-luuri, vaan just tommonen rujon hieno!

Vastaa
K. Riittinen (vahvistamaton)

4

Jos on Nokiaa syytetty huonosta muotoilusta, niin kyllä tämä hakkaa kaikki Nokialaiset. Ihan kamala.

Mielenkiintoista sinänsä, että siinä lienee kaksi näyttöä eri puolilla puhelinta.

Vastaa
tkkaisla (vahvistamaton)

5

Windows mobilen kaa tol vois ehk tehäkki jotain. Takapuoli ei taida olla näyttö vaan jonkunlaista kiiltävää erikoismateriaalia. Tästä vois saada vähän lisää specsei nii ois hyvä. Ja se muotoiluhan on makuasia

Vastaa
CNC-design (vahvistamaton)

6

Minun mielestäni monet jyrsityt tai sorvatut metalliosat ovat jotenkin veistoksellisen ja arvokkaan näköisiä. Tietysti tuo arvokkuuden tunne selittyy sillä, että koneistettujen osien valmistaminen on kalliimpaa kuin puristettujen tai prässättyjen osien tekeminen.

Olisi mielenkiintoista nähdä enemmänkin "CNC-design:iä". Tosin mielellään "hieman" halvempaan hintaan.

Vastaa
Ddarud (vahvistamaton)

7

Juu nätti on. Tulee jotenkin ihan mieleen Tiberian Sun 8D!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja