Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen mobiilisovellus nyt myös S60-puhelimille

5
Matti Vähäkainu

Googlen mobiilisovellus nyt myös S60-puhelimille
Google on julkaissut mobiilisovelluksestaan version S60-puhelimille. Aiemmin jo muun muassa iPhonelle, Androidille, BlackBerryille ja Windows Mobile -laitteille ollut sovellus integroi Gmailin, Google Mapsin, Google Calendarin ja Picasan sekä luonnollisesti hakupalkin yhden napin alle.

Google kertoo virallisessa blogissaan julkaisun tähtäävän viiveettömään toimintaan. Käyttäjäpalautteen perusteella puhelimien ongelmana on juurikin sovellusten hidas löydettävyys ja käytettävyys. Nopeaa käyttöä Google havittelee kolmen ohjenuoran avulla.
1) Nopeammin käsiksi sovelluksiin
Kun Google Mobile App on asennettu S60-puhelimeen, niin sen käynnistäminen onnistuu yhtä nappia (kynä) painamalla valmiustilassa. Tämän jälkeen Googlen sovellukset ovat suoraan käytettävissä.2) Paikkatiedon välittömyys
Google Mobile App tukee paikannusta. Mikäli käytät My Location -ominaisuutta, niin Googlen haku etsii paikallista tietoa. Ominaisuuden saa päälle ja pois päältä sovelluksen asetuksista.3) Hakua nopeuttavat täydennykset
Google Mobile App -haku tukee automaattista täydennystä hakuhistorian ja suosion mukaan.Google Mobile App -sovelluksen voit ladata S60-puhelimeesi osoittamalla puhelimen selaimen osoitteeseen http://m.google.com

Kommentit (5)

Franssales (vahvistamaton)

1

Osoitteessa http://m.google.com on iPhonen latauslinkki. Muut puhelimet ohjataan sivulle, jossa on web-bersiot palveluista. S60 latauslinkkiä ei löydy etsimälläkään.

Tietokoneen selaimella löytyy sivu, joka neuvoo selvällä suomenkielellä antamaan puhelinnumeron latauslinkin lähettämistä varten. Puhelinnumero on +1-alkuinen eikä maatunnusta voi muuttaa. Puhelimen on siis oltava amerikkalainen.

Vastaa
Sami (vahvistamaton)

2

@Franssales:
Menin E51:lläni osoitteeseen http://m.google.com ja sieltä löytyi linkki, "Lataa kaikki". Latasin ja asensin softan ko. linkistä, toimii.

Vastaa
Diaz (vahvistamaton)

3

Tarvinneeko tuota ainakaan googlettamiseen? Omassa S60-noksussa on valmiustilassa linkki hakuun, joka sisältää myös Google-haun. Ihan vakiona vieläpä.

Vastaa
Marko (vahvistamaton)

5

tää on ollu siä ladattavana jo melkein vuoden itte tosiaan ottanut sen sieltä N95:teen joskus reilusti viimevuoden puolella

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja