Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobiili-Firefoxista uusi versio

3
Matti Vähäkainu

Mobiili-Firefoxista uusi versio
Selainkehittäjä Mozilla on julkaissut uuden version Fennec -mobiiliselaimesta. Firefoxin mobiiliversio on nyt alpha 2 -vaiheessa, joka on edelleen tarkoitettu lähinnä testaamiseen. Uusi versio on tosin saatavilla toistaiseksi ainoastaan Windows Mobile 6 -laitteille.

Vaikka Fennecistä ei ole vielä todennäköisesti varsinaiseksi ykkös- tai käyttöselaimeksi, niin sen kokeileminen antaa viitteitä lopullisen selaimen toiminnasta ja ominaisuuksista. Mikäli et omista Windows Mobile 6 -puhelinta, niin voit ladata ja asentaa pöytäkoneellesi kokeiluversion Mozillan sivustolta. Selaimen voit asentaa suoraan Windows Mobile 6 -puhelimeen täältä.

Uuden alpha 2 -version tärkeimmät uudistukset:
  • Parenneltu panorointi
  • Uusi teema
  • JavaScript error console sisäänrakennettuna
  • Paranneltu add-on-tuki
  • Paljon bugikorjauksia
  • Paranneltu käyttöliittymä
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.