Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N97 kestävyystesteissä - katso videot

5
Markus Lehtiniitty

Nokia N97 kestävyystesteissä - katso videot
Nokian N97 on saapumassa markkinoille pikku hiljaa myös Suomessa.

N97Geeks.com-sivusto on testannut puhelimen kestävyyttä ja ladannut testeistään yhteensä kuusi eri videota YouTube-palveluun.
Videoissa käydään läpi N97:n kestävyyttä niin näytön lasin ja takakuoren maalipinnan, taskussa pitämistä imitoivan kokeilun ja aamupalaan pudottamiseen kuin myös veden ja pudottamisen osalta. N97 kestää testeissä varsin hyvin. Nokia ei lupaa N97:n olevan mitenkään erityisen kestävää sorttia, mutta yleisesti uutuus on saanut yllättävän paljon kehuja vankasta rakenteestaan ja tarjoamastaan laatutuntumasta.

Aiemmin tänään kerroimme myös, että N97 on saamassa ensimmäisen ohjelmistopäivityksensä ylihuomenna. N97 on Nokian lippulaivamalli, johon on ladattu kovia odotuksia. Ominaisuuksista tärkeimpiä ovat 3,5 tuuman kosketusnäyttö, täysnäppäimistö, viiden megapikselin kamera, GPS-paikannus, 32 gigatavun sisäinen tallennusmuisti sekä laajasti erilaisin widget-pikkusovelluksin personoitavissa oleva aloitusnäyttötila.

Antaa videoiden puhua N97:n kestävyydestä puolestaan, eli alta löytyvät kuusi N97Geeks.comin videota:Kommentit (5)

kestävyys ei kerro.. (vahvistamaton)

2

Mutta bugit PETTÄVÄT luottamuksen Symbian Nokioihin!!.
=(

Vastaa
xXx
xXx

4

itsellä on nokia 5800. jos haluaisin näyttöön naarmuntumis-suojaa, niin kokeilisin tätä : http://cdon.fi/kotielektroniikka/invisib...0_front-4152864 valitettavasti en katsonut noita videoita, koska yhteyteni on liian hidas = pätkii, mutta eivät nuo kuvat mielestäni paljoa todista mitään. itse käytössä puhelimen hyvyys/paremmuus vasta punnitaan. itsellä on nyt toinen nokia käytössä ja voin vain sanoa, että kestävyys on ollut huippuluokkaa. tosin en ole pudotellut niitä juuri koskaan.

Vastaa
Tuntematon käyttäjä

5

Niinhän se on että näyttö on kännykässä tärkein ja ihan yllätyin miten hyvin se kesti. Mahtavaa Nokia! Ei muuta kun tilaukseen verkkokauppa.com:ista

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja