Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian N97:ään päivitys ylihuomenna

Markus Lehtiniitty

Nokian N97:ään päivitys ylihuomenna
Nokian lippulaivamalli N97 on saamassa ensimmäisen ohjelmistopäivityksensä ylihuomenna, heinäkuun 1. päivänä. Nokia kertoi asiasta Nokia Conversations -sivuston Twitter-tilin kautta.

Tuleva N97:n 1.1-ohjelmisto tulee kantamaan 11.x.021-versionumeroa. Päivityksen tuomista uudistuksista ei toistaiseksi ole tietoa - luultavasti päivityksessä tullaan kuitenkin lähinnä korjaamaan löytyneitä bugeja ja parantamaan yleisesti ohjelmiston vakautta.
Nokia on aiemmin lehdistötiedotteessaan lupaillut tuovansa vuoden 2009 toisella puoliskolla "mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia ja toimintoja" N97:ään.

Ensimmäinen ohjelmistopäivitys on tulossa samaan aikaan, kun N97:n toimitukset ovat pikku hiljaa alkamassa myös Suomen markkinoilla. Ensimmäiset Nokian Online Kaupasta N97:n ennakkotilanneet ovat jo puhelimensa saaneet ja seuraavan parin viikon aikana saatavuus tulee nopeasti laajenemaan kattamaan myös muut jakelukanavat.

N97 asettuu hinnaltaan noin 650 euron luokkaan. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat 3,5 tuuman kosketusnäyttö, esiin liukuva täysnäppäimistö, viiden megapikselin kamera, 32 gigatavun sisäinen tallennusmuisti, GPS-paikannus sekä uusi muokattava aloitusnäyttötila.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja