Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ovi Contacts päivittyi, mukana kosketusnäyttötuki

5
Matti Vähäkainu

Ovi Contacts päivittyi, mukana kosketusnäyttötuki
Nokia Beta Labs on päivittänyt Ovi Contacts -viestintäsovellustaan ja tuonut sen ensimmäistä kertaa myös Nokian kosketusnäyttölaitteille. Blogissa pahoitellaan, että 5800 XpressMusicin käyttäjät ovat joutuneet odottelemaan näinkin kauan, mutta nyt kun N97 on kaupoissa (osassa maista), niin on aika julkaista myös 5th Edition -versio.

S60 5th Edition -versio Ovi Contacts -sovelluksesta sisältää samat ominaisuudet kuin 3rd Edition -versio, mutta mukana on lisäksi luonnollisesti kosketusnäyttötuki sekä pikaviestiprofiilien integrointi osoitekirjaan.


Pikaviestitietojen lisääminen on yksinkertaista, kuten yllä olevassa kuvassa näytetään, ja lisäämisen jälkeen N97:n Favourite Contacts -widgetti osaa näyttää suoraan aloitusruudussa ovatko ystäväsä kirjautuneet pikaviestimeen.Blogissa kerrotaan myös, että aiemmin tällä viikolla julkaistiin uusi versio myös S40- ja S60 3rd Edition puhelimille, joka on saatavilla Beta Labsistä. 5th Editionin käyttäjät voivat ladata sovelluksen osoittamalla puhelimen selaimen osoitteeseen http://contacts.ovi.com/dist/app.

Kommentit (5)

MKAntero (vahvistamaton)

2

Juuri N97:ssa OVI COntactsia testanneena täytyy myöntää, että toimii erittäin nätisti! Samoiten Nokia messaging on suoraan sanottua loistava käyttää. Mutta tässä sitä on testattu vasta muutama tunti niin kattellaan mitä mieltä ollaan parin päivän päästä :)

Vastaa
Akasori
Akasori

3

Tulinpa ladanneeksi ja ihan toimivalta tuo näyttää. En kylläkään keksi yhtään mitään käyttöä tälle, mutta olkoot.

Vastaa
juu (vahvistamaton)

4

Tää on taas yks hyvä esimerkki nokia softista. Hyvä ellei loistava idea mutta varsin hyödytön, koska sitä ei juuri kukaan käytä. Tällaiset pitäis olla puhelimis valmiina ja jotenki rummuttaa näitä et porukka sais tietää tästä. On nääs ihmisiä, jotka ei käy lukee puhelinvertailu uutisia joka päivä tai viitti latailla jokaista uutta ohjelmaa joka ilmestyy.

Vastaa
Skull_Cro
Skull_Cro

5

Kalliiksi kyllä tulee jos on monia widgettejä päällä jotka käyttää nettiä, ja varsinkin sillon jos nuo ulkomailla käytössä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja