Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ovi Suite 2.0 korvaa tulevaisuudessa PC Suiten - beta ladattavissa

6
Matti Vähäkainu

Ovi Suite 2.0 korvaa tulevaisuudessa PC Suiten - beta ladattavissa
Nokia Beta Labs julkaisi viime viikolla Nokian matkapuhelimien synkronointi- ja hallintasovelluksen, PC Suiten, seuraajan. Ovi Suite -nimellä kulkeva Qt-pohjainen sovellus on tällä hetkellä 2.0 Beta -vaiheessa, joten bugeja odotetaan löytyvän vielä roimasti.

Uuden Ovi Suiten sisuksista löytyy Ovi-nettipalveluiden integraatiot, puhelinohjelmiston päivitys, karttojen lataustyökalu sekä suurin osa PC Suites puhelinhallintasovelluksista. Koska sovellus on vielä testivaiheessa, niin kaikkia PC Suitesta löytyviä toimintoja ei vielä ole toteutettu, jonka lisäksi sovellus on saatavilla toistaiseksi vain englanninkielisenä. Sovellus on kuitenkin huima parannus jo vanhaksi käyneeseen PC Suiteen, joka on polkenut viime vuodet lähes paikallaan.
Lisää tietoa ohjelmistosta voit katsoa Beta Labsin blogista tai alla olevista videoista. Sovellus toimii ainoastaan Windows -käyttöjärjestelmissä, joihin sen voit ladata osoitteesta http://betalabs.nokia.com/ovisuite.Kommentit (6)

Tiimoo
Tiimoo

2

Itselläni on ovi suite 1.0 Siitä en ole löytänyt backup toimintoa softapäivityksiä varten, ja viestien hallinnointia. Puuttuvatko nämä ykkösversiosta?

Vastaa
Aragnath

3

Ai, kun kiva. Ei sitten toimi meikäläisen puhelimessa. Todella typerää :( jättää muut käyttöjärjestelmät pois. Meikältä löytyy 3120 classic.

Vastaa
ponke
ponke

4

Ei sitten varmaan tästäkään tule Mac/Unix -vesiota kun ei sellaista betaakaan ole tarjolla. =(

Vastaa
Xaboom
Xaboom

6

Samuli Ylinen valoitti hieman Mac ja Linux version tulevaisuutta tuon blogin keskusteluissa:

Lainaus:

Then answers:
Mac: We are working for Mac version of Nokia Ovi Suite - so that's coming at some time in future.
Linux: As we use Qt in Nokia Ovi Suite UI, we have the basic tecnology enablers for Linux version available, but building Nokia Ovi Suite for Linux is not in the scope currently. Of course, we are constantly following how the desktop operating system market evolves.

http://betalabs.nokia.com/blog/2009/06/2...e#comment-14861

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja