Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple myöntää iPhonen kuumenemisväitteet osittain

9
Markus Lehtiniitty

Apple myöntää iPhonen kuumenemisväitteet osittain
Apple on osittain myöntänyt väitteet iPhone 3GS:n kuumenemisesta, josta kerroimme viime viikolla.

Apple on lisännyt tukisivustolleen sivun, jolla tarjotaan iPhone 3G ja 3GS -käyttäjille ohjeita, miten ja missä puhelinta tulee käyttää ja säilyttää kuumenemisen estämiseksi. Sivulla ei kuitenkaan suoraan myönnetä täysin iPhone 3GS:n ylikuumenemisongelmia.
Sivun antamien ohjeiden mukaan iPhonea pitäisi käyttää vain alle 35 asteen lämpötilassa ja säilyttää alle 45 asteen lämpötilassa. Puhelinta ei saisi esimerkiksi jättää kuumaan, parkissa olevaan autoon.

Jos olosuhteet ovat liian kuumat, voi Applen mukaan iPhonen akku lakata latautumasta, näyttö himmentyä tai verkkosignaali heikentyä.

Lisäksi näytölle voi ilmestyä vieressä olevassa kuvassa näkyvä liian suuresta lämpötilasta varoittava näyttöruutu. Varoitus voi Applen mukaan tulla näkyviin, jos iPhone jätetään autoon kuumana päivänä, pitkäksi ajaksi suoraan auringonvaloon tai jos tiettyjä toimintoja kuten GPS-navigointia tai musiikin kuuntelua käytetään pidemmän aikaa kuumissa olosuhteissa.

Apple laittaa siis kaikki kuumenemisongelmat olosuhteiden ja käyttäjien oman toiminnan piikkiin. Useat käyttäjät ovat kuitenkin raportoineet epätavallisesta kuumenemisesta aivan tavallisissakin käyttötilanteissa ja valkoisen väriversion takakannen värin jopa muuttuneen lämmön seurauksesta. Toistaiseksi Applelta jäädäänkin siis vielä odottamaan kattavampaa vastausta näihin väitteisiin.

Kommentit (9)

Abexi
Abexi

1

Melko erikoiselta tuntuu että asia annetaan näin vain olla, onko tuo sitten edes paloturvallinen?

Niin kuin joku aikaisemmissa uutisissa kommentoi, appleistit ottavat tämän mahtavana ominaisuutena, "osaa nyt ilmoittaa milloin on liian kuuma ja lämmittää mukavasti kylminä kesäiltoina..."

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

3

Heh. Liian kovat tehot laitteessa. Ite just ostin iphone 2g joka tulee tällä viikolla :) Luulisi että noin kallis laite sentään toimisi mutta ei.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja