Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Android-esikoinen ensi kuussa Eurooppaan

1
Matti Vähäkainu

Samsungin Android-esikoinen ensi kuussa Eurooppaan
Samsungin ensimmäinen Googlen Android-alustaa pyörittävä puhelin, i7500 Galaxy, tulee näillä näkymin Eurooppaan ensi kuussa, kun Briteissä sitä alkaa myymään O2. Muun muassa 3,2 tuuman kosketusnäytöllä, 5 megapikselin kameralla, 8 gigatavun flash-muistilla ja GPS:llä varustettu Galaxy puhelin saapuu O2:n kytkykaupan lisäksi myyntiin myös King Of Gadgets -verkkokauppaan.

Ilman sim-lukitusta Galaxystä joutuu pulittamaan King Of Gadgets -verkkokaupassa 499 puntaa eli noin 580 euroa. O2 ei ole vielä julkistanut hintaa kytkykaupalla myytävälle Samsung i7500:lle, mutta lähes varmaa on ettei Brittein johtava mobiilioperaattori myy puhelinta ilman sim-lukitusta.
Samsung tai suomalaiset operaattorit eivät ole vielä ilmoittaneet tuleeko i7500 Galaxy mahdollisesti Suomeen. Puhelinvertailu.com:n tietojen mukaan Saunalahti on ainut suomalainen operaattori, joka on tuomassa Android-puhelimia valikoimiinsa. Saunalahden oli tarkoitus tuoda HTC Magic Suomeen toukokuuhun mennessä, mutta toistaiseksi puhelinta ei ole vielä saatu markkinoille.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja