Nokia hankkii AMOLED-näyttöjä LG:ltä?

5
Matti Robinson

Nokia hankkii AMOLED-näyttöjä LG:ltä?
The Korea Times -lehti kertoi tänään, että maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia olisi keskustellut LG:n kanssa AMOLED-näyttöjen toimittamisesta. Lehden saamien tietojen mukaan edessä on vielä joitain teknisiä ongelmia, mutta toimitusten odotetaan alkavan vuoden sisällä.

LG Displayn tiedottaja ei kiistänyt huhua, vaan ilmoitti, että kaikenlaiset vaihtoehdot ovat mahdollisia, joten myös yhteistyö Nokian kanssa on LG:n strategian mukaista.

Nokian viimeisin AMOLED-teknologiaa käyttävä näyttö löytyy uudesta N86 8MP -kamerapuhelimesta. Aiemmin AMOLED-näytöt on Nokialle toimittanut joko TPO tai Samsung. Lähteen mukaan lähitulevaisuudessa Nokia tulee julkaisemaan useita puhelimia AMOLED-näytöillä.

Toistaiseksi kaikki julkistetut Nokian kosketusnäyttöpuhelimet -- 5800 XpressMusic, N97 ja tuleva 5530 XpressMusic -- ovat sisältäneet perinteisen TFT-näytön ja käyttävät resistiivistä kosketusnäyttöteknologiaa. Saa nähdä tuleeko LG toimittamaan tulevaisuudessa Nokialle AMOLED-näyttöjä myös kalliimpiin, kosketusnäytöllä varustettuihin puhelinmalleihin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
NoksuEiOsaa (vahvistamaton)

1

Tämä kertoo jo jotain LG:n ja Samsungin osaamisesta!.
:)

Vastaa
mniskane
mniskane

2

Juu - sekin, että Nokia käyttää TI:n ja STM:n prosessoreja puhelimissa kertoo kyseisten firmojen osaamisesta. Intelin osaaminenhan jo tiedettiin, kun esim. HP käyttää niiden prosessoreja koneissaan.

Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että Applet ja Nokiat ei osaa mitään kun ne ei valmista itse omia näyttö-paneeleitaan.

Make

Vastaa
Abexi
Abexi

3

"Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että Applet ja Nokiat ei osaa mitään kun ne ei valmista itse omia näyttö-paneeleitaan."


Tarkoittaako tämä myös nyt sitä että moni television valmistaja on ihan osaamaton kätilö kun ei valmista itse omia paneeleitaan vaan hankkii ne sellaisilta jotka osaa. Tuotteethan syntyy kokonaisuudesta.
En tiedä oletko kuullut sellaisesta laitteesta kuin tietokone. Niiden valmistajat vasta osaamatonta porukkaa on, Eivät paljoa omia osia käytä vaan muiden tuotteita laittaa koneisiin sisään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.