Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 3GS:n värjäytyminen johtuukin kotelon käytöstä?

3
Markus Lehtiniitty

iPhone 3GS:n värjäytyminen johtuukin kotelon käytöstä?
Parisen viikkoa sitten kerroimme tiedoista, joiden mukaan Applen valkoisen iPhone 3GS:n takakuori värjäytyisi tai voisi värjäytyä hieman punertavaksi, koska puhelin kuumenee liikaa.

Asia ei kuitenkaan ole luultavasti aivan näin yksiselitteinen. Ranskalainen frenchiPhone.com-sivusto nimittäin on esittänyt väitteen, että värjäytyminen johtuukin tiettyjen kolmannen osapuolen kotelojen käytöstä eikä pelkästään puhelimen kuumenemisesta. Sivusto ei kuitenkaan kerro, minkä kotelon tai koteloiden kanssa ongelmia esiintyy.
Myös frenchiPhonen esittämässä teoriassa kuumenemisella on roolinsa: kotelosta irtoaa väriä iPhoneen sen lämmetessä, kun kotelo muuttaa muotoaan. Kuitenkin jos värjäytyminen johtuu kotelon käytöstä, on asia korjattavissa puhdistamalla iPhonen takakuori sopivan puhdistusaineen kera.

Uusi iPhone 3GS on ulkoisesti yhtenevä edeltävän iPhone 3G -mallin kanssa, mutta siinä on 600 megahertsin prosessori iPhone 3G:n 412 megahertsisen sijasta. Tämä tehonlisäys on saattanut johtaa kasvaneisiin ongelmiin lämmöntuotannon ja jäähdytyksen kanssa.

Toistaiseksi suomalaisilla käyttäjillä ei paljoa kokemuksia iPhone 3GS:n mahdollisesta värjäytymisestä voi olla, sillä iPhone 3GS on tulossa täällä markkinoille vasta 31. heinäkuuta.

Kommentit (3)

Teppo (vahvistamaton)

1

Niin, pitäisihän sen kuoren lämmetä useilla sadoilla asteilla, että se punaiseksi muuttuisi pelkästään lämmöstä.

Vastaa
hutilaukaus (vahvistamaton)

2

niipä ei se metalli nyt niin herkästi punaseks muutu joten oiskohan siinä joku pinnote mikä muuttaa väriään lämmöstä?

Vastaa
TemeTee
TemeTee

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hutilaukaus:


niipä ei se metalli nyt niin herkästi punaseks muutu joten oiskohan siinä joku pinnote mikä muuttaa väriään lämmöstä?


Joo, mutta iPhone 3G:n ja 3G S:n takakuori on muovia. Kyllä se on sitä, että se saattaa kuumetessaan jotain väriaineita koteloista irrottaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja