Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällainen on toisen sukupolven kosketus-BlackBerry

3
Markus Lehtiniitty

Tällainen on toisen sukupolven kosketus-BlackBerry
BlackBerry-laitteistaan tunnettu RIM on valmistelemassa toisen sukupolven kosketusnäytöllistä BlackBerry-mallia. BlackBerry Storm 2 ja BlackBerry 9550 -nimillä kulkeva malli seuraa alkuperäistä BlackBerry Stormia. Uutta BlackBerryä ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta Boy Genius Report -sivusto on saanut käsiinsä tärkeimmät tiedot uutukaisesta.

Uusi kosketus-Blackberry tuo muutamia uudistuksia aiempaan verrattuna. BlackBerry Storm 2:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,2 megapikselin kamera, 360x640 pikselin tarkkuuksinen kapasitiivinen kosketusnäyttö sekä WLAN-yhteys (802.11b/g). Uudessa mallissa RIM siis luopuu Stormin kritisoidusta, vastetta antavasta ja "klikattavasta", SurePress-kosketusnäytöstä. Lisäksi aiemmasta mallista ei löytynyt WLAN:ia.
Verkkotaajuuksiltaan uusi laite on monipuolinen, sillä se tukee GSM-verkkoja neljällä taajuudella, 2100 megahertsin WCDMA-taajuutta sekä CDMA 1xRTT/EVDO Rev. A -verkkoa. GSM-verkoissa tuetaan GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä ja WCDMA-verkossa HSDPA-tekniikkaa.

Uusi BlackBerry Storm 2 käyttää BlackBerry-alustan 5.0-versiota.

BlackBerry 9550:n lisäksi Storm 2:sta on myöhemmin tulossa myös vain GSM-perusteisiin verkkoihin suunnattu malli BlackBerry 9520.

Suomessa BlackBerry-mallit eivät ole kovinkaan suosittuja, koska mallien saatavuus on täällä erittäin rajattu. Yhdysvalloissa uusi BlackBerry Storm 2 tulee luultavasti aluksi saataville Verizon-operaattorin kautta loppuvuoden 2009 aikana.
Töihin AfterDawniin

Kommentit (3)

isodee (vahvistamaton)

1

BlackBerryn vähäiseen suosioon vaikuttanee sekin, että yksikään suomalainen operaattori ei tue sen omaa push-mail -systeemiä. Koko BlackBerry-konseptihan on rakennettu "suljetuksi verkoksi", eli operaattori tukee laitteen erikoispiirteitä ihan verkon tasolla.

Vastaa
isodee (vahvistamaton)

2

BlackBerryn vähäiseen suosioon vaikuttanee sekin, että yksikään suomalainen operaattori ei tue sen omaa push-mail -systeemiä. Koko BlackBerry-konseptihan on rakennettu "suljetuksi verkoksi", eli operaattori tukee laitteen erikoispiirteitä ihan verkon tasolla.

Vastaa
isodee (vahvistamaton)

3

BlackBerryn vähäiseen suosioon vaikuttanee sekin, että yksikään suomalainen operaattori ei tue sen omaa push-mail -systeemiä. Koko BlackBerry-konseptihan on rakennettu "suljetuksi verkoksi", eli operaattori tukee laitteen erikoispiirteitä ihan verkon tasolla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja