Nokian N97 ja 5800 XpressMusic jyräävät Vodafonen listalla

4
Markus Lehtiniitty

Nokian N97 ja 5800 XpressMusic jyräävät Vodafonen listalla
Iso-Britannian Vodafone on julkistanut tällä hetkellä parhaiten myyvien puhelinten TOP10-listan. Lista perustuu ilmeisestikin heinäkuun tähän astiseen myyntiin.

Listan kärjestä löytyvät Nokian kosketusnäytölliset älypuhelimet, tuore lippulaivamalli N97 ykköspaikalta ja edullisempi 5800 XpressMusic kakkospaikalta. Nämä listasijoitukset ovat jopa hieman yllättäviä, sillä N97 edustaa melko tyyristä hintaluokkaa ja 5800 XpressMusic on ollut markkinoilla jo viime vuoden puolelta asti.

Listan kolmos- ja nelospaikoilta löytyvät Sony Ericssonin W595- ja C510-mallit, joita seuraavat viitosena, kuutosena ja seitsemäntenä Samsung Jet, Samsung Tocco Ultra Edition ja Samsung Steel L810. Listan kolmas nokialainen, vanha tuttu keskihintaluokan supersuosittu malli 6300 löytyy listan kahdeksannelta sijalta. Listalla yhdeksäntenä on RIM:n kosketusnäytöllinen BlackBerry Storm ja viimeisenä HTC:n Magic, joka on varustettu Googlen Android-alustalla.



Lista siis osoittaa Nokian molempien markkinoilla olevien kosketusnäyttöpuhelinten pärjäävän erinomaisesti - ainakin Vodafonen osalta Isossa-Britanniassa. Nokia on tuomassa syksyllä markkinoille seuraavaa kosketuspuhelintaan, 5530 XpressMusicia, joka asettuu noin 200 euron hintaluokkaan ja tulee siis olemaan toistaiseksi Nokian edullisin kosketusnäyttöpuhelin. Senkin myynnin voidaan olettaa sujuvan vauhdikkaasti.

Eilen kerroimme Nokian myyneen 5800 XpressMusic -puhelinta jo yli 6,8 miljoonaa kappaletta - yli miljoonan puhelimen kuukausitahdilla. Lisäksi Nokia kertoi toimittaneensa 500 000 kappaletta N97:ää kesäkuussa.

Toivottavasti syyskuun alussa Nokia World -tapahtumassa Nokia julkistaa useamman uuden kosketusnäyttöpuhelimen. Hienoa vielä olisi, jos kyseiset mallit ehtisivät vielä vuoden 2009 joulumarkkinoille. Esimerkiksi N-sarja kaipaisi mielestäni myös hieman edullisempaa kosketusmallia N97:n rinnalle.

Vodafonen listasta kertoi All About Symbian -sivusto.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
JiM Beam (vahvistamaton)

1

Näyttää siltä että tästä 5800:sta pitäis päästä vielä eroon, ostakee joku niin saa N97 käyttöön! On nimittäin hiukan eri luokan luurit, en ymmärrä miten molemmat on listan kärjessä...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jonathan (vahvistamaton)

4

@3

iPhonet myy Britanniassa O2, joten sen pääseminen Vodafonen listalle olisi pieni yllätys.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.