Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 6760 slide tulee Suomeen suominäppäimistöllä

9
Markus Lehtiniitty

Nokia 6760 slide tulee Suomeen suominäppäimistöllä
Nokia julkisti eilen edullisen, esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustetun 6760 slide -mallin. Yhdysvaltain markkinoille kyseinen puhelin oli julkistettu jo aiemmin yhteistyössä AT&T-operaattorin kanssa Surge-nimisenä.

Eilisen uutisemme kommenteissa 6760 sliden näppäimistön ääkkösistä syntyi pientä keskustelua. Kysyimme asiaa Nokialta ja Nokian viestinnän mukaan 6760 slide tulee Suomessa myyntiin suominäppäimistöllä, joka tarkoittanee, että skandinaaviset kirjaimet ä, ö ja å löytyvät näppäimistöstä omina näppäiminään.
6760 slide eroaa amerikkalaisesta Surgesta paremmalla kamerallaan. Surgessa kameran tarkkuus on vain kaksi megapikseliä, mutta 6760 slidessa se on 3,2 megapikseliä. Myöskään 6760 sliden kamera ei kuitenkaan ole automaattitarkenteinen eikä sen yhteydestä löydy kuvausvaloa. Myöskin videokuvaus onnistuu vain maksimissaan QVGA-tarkkuudella, joka lukemattomiin muihin Nokian puhelimiin verrattuna on selkeä pettymys.

6760 slide on suunnattu erityisesti nuorille. Se on myös melko edullinen: Nokia ilmoitti hinnaksi ennen veroja 199 euroja, eli käytännössä heti markkinoille syyskuun loppuun mennessä tultuaan saa 6760 slidea Suomen markkinoilta edullisimmillaan 200 euron pintaan.

Kohderyhmälle sopivasti 6760 slidessa on panostettu erityisesti viestintäominaisuuksiin. Tekstareiden kirjoittaminen sujuu täysnäppäimistöllä tavallista vauhdikkaammin ja lisäksi laitteesta löytyy sähköpostitoiminnallisuutta parantava Nokia Messaging -sovellus, tuki esimerkiksi Windows Live Messenger -pikaviesteille sekä helppo pääsy Facebookiin, Twitteriin ja MySpaceen.

Lisätietoa 6760 slidesta löytyy eilisestä uutisestamme.

Kommentit (9)

psp (vahvistamaton)

2

nokia se osaa pienentää näytöjä kun muut suurentaa!!!
muuten mielenkiintoinen laite mutta se näyttööööö...

t. osakkeenomistaja

Vastaa
DraReb
DraReb

3

"nokia se osaa pienentää näytöjä kun muut suurentaa!!!
muuten mielenkiintoinen laite mutta se näyttööööö..."

Toiset arvostaa akunkestoa enemmän kuin isompaa näyttöä. Itse taidan ostaa juurikin tämän puhelimen. ;)

Vastaa
Xaboom
Xaboom

4

Eipä tuossa hintaluokassa kovin monessa puhelimessa ole WLAN:ia tai isompaa näyttöä. LG:llä näyttäisi olevan muutamia ja se ihan ymmärrettävää kun taitaa itse valmistaa paneelinsa.

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

5

Tuo on saatavilla jo Amerikassa :E Helvetin ruma tosin..

Vastaa
atk cross (vahvistamaton)

8

flashhh ! ! ??

power email ??

Kirkkauden säätö ??

MTP ??

TV out ??

SIND ??

CA,75U, WLAN,UPnP??

QCIF ??

Carl Zeiss ??

WCDMA ???

!!!

Vastaa
MariMari (vahvistamaton)

9

6760 toimii puhelimena surkeasti. Ei ota vastaan puheluja ja puhelut katkeavat. Edelliseen Nokian puhelimeeni verrattuna onneton laite.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja