Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta päivitykset S60-alustan Mapsiin ja YouTubeen

9
Markus Lehtiniitty

Googlelta päivitykset  S60-alustan Mapsiin ja YouTubeen
Google on julkaissut päivitykset S60-alustan Google Maps for mobilelle sekä YouTubelle. S60-alustaa käytetään muun muassa kaikissa Nokian älypuhelimissa.

Google Maps for mobilen uusi 3.2.0-versio tuo mukanaan mahdollisuuden useampiin karttakerroksiin (englanniksi "layers"). Eri kerrosten kartat ovat sisältämiltään lisätiedoiltaan erilaisia. Kerrosten myötä kartoista tulee selkeämpiä, kun eri tiedot löytyvät omilta karttapinnoiltaan. Eri kerroksilta voi löytyä jo aiemmin saatavilla olleet Latitude-ominaisuuden tiedot kavereiden sijainneista, ajo-ohjeet ja liikennetiedot. Täysin uusina tietoina kerrosominaisuuden myötä mahdollisiksi ovat tulleet julkisen liikenteen linjat tietyissä kaupungeissa, Wikipedia-tiedot sekä käyttäjän itse karttoihin lisäämät tiedot.
Kerrosten lisäksi Mapsiin on uuden version tehty myös muutamia pienempiä uudistuksia ja bugikorjauksia. Karttoihin tallennettuja tietoja voi nyt myös synkronoida Google Mapsin tietokone- ja mobiiliversioiden välillä. All About Symbian -sivusto on tutustunut Maps-päivitykseen pienen testiartikkelin muodossa.

Google Mapsin uuden version voi ladata täältä. Muutamien puhelinmallien osalta on annettu erikoisohjeita ongelmatilanteiden ratkaisuun.

YouTubesta on puolestaan julkaistu S60-alustalle uusi 2.2.9-versio m.youtube.comissa, joka on yhteensopiva kosketusnäytöllisen 5800 XpressMusicin kanssa. Virallista tukea samalla alustalla varustetulle N97:lle ei toistaiseksi ole, mutta sovellus toimii myös N97:ssä.

Kommentit (9)

teosto
teosto

6

@ 3&4 eikös se oo muutenki sitä rantaruottalaisten valtamaa aluetta.. siis kehä hesan keskusta.. ni rasismia ehkäisten niitten pitää olla po svenska

Vastaa
minä (vahvistamaton)

7

Löytyykö näitä ovi storesta ollenkaan? Jos ei, niin paska homma.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja