Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Leo onkin aiemmin nähty Firestone?

5
Markus Lehtiniitty

HTC Leo onkin aiemmin nähty Firestone?
Kerroimme aiemmin tällä viikolla HTC:n tulevasta, tehokkaasta ja vahvoilla ominaisuuksilla varustetusta Leo-kehitysnimellisestä mallista. Nyt on paljastunut, että kyseessä saattaakin olla aiemmin Firestone-nimellä tunnettu malli.

Tämän jutun kuvana on mahdollinen tietokonerenderöity kuva Firestonesta eli Leosta. Aivan täyttä varmuutta kuvan aitoudesta ei ole. Kuvan julkisuuteen toi wmpoweruser.com-sivusto.
Käytännössä HTC:n lähes koko kuluvan vuoden puhelinmallisto vuosi alkuvuodesta verkkoon pienten kuvien kera. Listalta löytyi myös Firestone-kehitysnimellinen malli, ja lista on ainakin toistaiseksi osoittautunut pitävän melko hyvin paikkansa.

HTC Leon/Firestonen odotetaan olevan mediakäyttöön keskittynyt, tehokas puhelin. Se olisi tämänhetkisten tietojen mukaan varustettu Qualcommin yhden gigahertsin Snapdragon-prosessorilla, stereokaiuttimilla, viiden megapikselin automaattitarkenteisella kameralla ja kaksois-LED-kuvausvalolla, WLAN- sekä Bluetooth -yhteyksillä, microSD-muistikorttipaikalla ja ennen kaikkea 4,3 tuuman WVGA-tarkkuuksellisella (800x480 pikseliä) kapasitiivisella kosketusnäytöllä.

Mitä luultavimmin Leo/Firestone tulee perustumaan Microsoftin tulevalle Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversiolle, joka ei kuitenkaan tue kapasitiivisia kosketusnäyttöjä, jollaisen tulevasta puhelimesta pitäisi löytyä. On kuitenkin mahdollista, että HTC on itse lisännyt tuen käyttöjärjestelmään.

Tulevan tehopuhelimen julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa.

Kommentit (5)

Mikael (vahvistamaton)

1

Ihan vaan pienen pieni korjaus: windows mobile 6.5 nimen omaan TUKEE kapasitiivisia näyttöjä! Että silleen!

Vastaa
time (vahvistamaton)

2

vähän erittäin offtopiccii mut laittaa puhelinvertailun puhelinlistaa Samsung S5230 kosketusnäyttöpuhelin

Vastaa
30146264
30146264

3

tuo olisi mukava luuri mikäli hinta pysyy sedettävissä lukemissa. Tuommoisen voisi tosiaan hankkia jos tämä nokialainen nyt pysyisi jonkun aikaa kasassa

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja