Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HP:ltä tulossa iPAQ K3 Obsidian -älypuhelin

1
Markus Lehtiniitty

HP:ltä tulossa iPAQ K3 Obsidian -älypuhelin
Myös puhelimia valmistava HP on tuomassa markkinoille myöhemmin syksyllä iPAQ K3 Obsidian -nimisen älypuhelimen, jossa on panostettu erityisesti viestintäkäyttöön.

Tuleva iPAQ-malli perustuu Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmälle ja sisältää sekä kosketusnäytön että näytön alapuolelta löytyvän fyysisen QWERTY-täysnäppäimistön. Tämänkaltaisella rakenteella varustetuissa puhelimissa kosketusnäytöt ovat aiemmin olleet melko harvinaisia.
iPAQ K3 Obsidianin kosketusnäyttö on toteutettu AM OLED -tekniikalla. Näytön koosta on olemassa pientä epäselvyyttä, sillä toisten tietojen perusteella sen koko on 2,46 tuumaa ja toiset kertovat 2,8 tuuman näytöstä. Joka tapauksessa näyttö on kosketusnäytöksi melko pienikokoinen. Näytön tarkkuus on joka tapauksessa 320x240 pikseliä.

Tärkeimpiin iPAQ K3 Obsidianin tarjoamiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera, GPS-paikannus, internetselain, mediasoitin, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet, microSD-muistikorttipaikka sekä 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä. Puhelimen Qualcomm MSM7200A -prosessorin kellotaajuus on 528 megahertsiä ja RAM-muistia iPAQ K3 Obsidianista löytyy 256 megatavua ja ROM-muistia 512 megatavua.

iPAQ K3 Obsidian on nelitaajuus-GSM-puhelin (850/900/1800/1900 MHz) ja kolmitaajuus-3G-puhelin (WCDMA 850/1900/2100 MHz). Puhelin tukee niin GPRS-, EDGE- kuin myös HSDPA-datayhteyksiä.

Puhelimen saatavuudesta tiedetään sen verran, että se on tulossa myyntiin Yhdysvalloissa marraskuussa AT&T-operaattorin kautta. Myöhemmin mallin saatavuus laajenee muillekin markkinoille.

Kuvat iPAQ K3 Obsidianista julkisuuteen toi Sohoa.Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja