Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC hakenut tavaramerkkejä uusille nimille: Vigor, Dawn, Imagio, Interlude ja Tattoo

3
Markus Lehtiniitty

HTC hakenut tavaramerkkejä uusille nimille: Vigor, Dawn, Imagio, Interlude ja Tattoo
Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on hakenut tavaramerkkejä muutamille uusille laitenimille. Haettuihin tavaramerkkinimiin kuuluvat Vigor, Dawn, Imagio, Interlude ja Tattoo.

HTC:n tavaramerkeistä kertoi ensimmäisenä venäläinen youhtc.ru-sivusto, jonka sivuilta löytyvät linkit myös PDF-muotoisiin tavaramerkkihakemuksiin. Tavaramerkkihakemuksista tuli kuumaa tavaraa mobiilipiireissä, kun kerroimme reilu viikko sitten ensimmäisenä Nokian hakeneen Cseries-tavaramerkkiä. Tänään Nokian tulevista suunnitelmista paljastui lisätietoa.
HTC:n tulevista nimistä ei ole mitään muuta tietoa kuin itse nimet, joten kovinkaan suuriin spekulointeihin ne eivät luultavasti johda. Yksikään nyt paljastuneista nimistä ei ole ollut aiemmin esillä lukuisten HTC-vuotojen yhteydessä.

Vuoden 2009 alussa HTC:n käytännössä koko kuluvan vuoden puhelinmallisto vuosi kehitysnimien ja pienten kuvien muodossa verkkoon. Yhtään nyt paljastuneista nimistä ei voida yhdistää kyseisenkään listan puhelimiin.

HTC:n vuoden 2010 suunnitelmista tiedetään toistaiseksi sen verran, että malliston pitäisi sisältää käyttöjärjestelmien osalta suunnilleen yhtä paljon Googlen Androidilla ja Microsoftin Windows Mobilella varustettuja puhelimia.

Kommentit (3)

Mikael (vahvistamaton)

1

HTC:ltä on tulossa jossain välissä ainakin yksi "dumbphone". Eli siis puhelin, joka ei käytä älypuhelinten käyttöjärjestelmää (esim. WM, S60, Android jne.) Käytössä on jokin HTC:n oma kehitelmä. Luulisin, että kyseessä on kuitenkin jotain Samsungin Jetin tyylistä, eli raskaansarjan tyhmäpuhelin.

Vastaa
potchi
potchi

2

Mun mielestä turhaa pohtimista etukäteen nää tavaramerkkihakemukset. Kunnia muuten sille lukijalle joka kommenteissa alunperin vihjas Nokian hakeneen Cseries-tavaramerkkiä :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja