Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Strategian muutos päätti Blykin elämän operaattorina

Markus Lehtiniitty

Strategian muutos päätti Blykin elämän operaattorina
Suomalaisvoimin perustettu, mainoksia vastaan puheaikaa ja tekstiviestejä tarjonnut Blyk on päättänyt lopettaa palvelunsa Ison-Britannian markkinoilla. Lopetus johtuu yhtiön tekemästä strategiamuutoksesta.

Vuonna 2006 perustetun Blykin takaa löytyvät muun muassa entinen Nokian toimitusjohtaja Pekka Ala-Pietilä ja mainostoimistoyrittäjä Antti Öhrling. Öhrling kertoi Blykin toiminnan loppumisesta Isossa-Britanniassa yhtiön blogissa.
Iso-Britannia on ollut ainoa maa, jossa Blyk on toiminut itsenäisenä virtuaalioperaattorina. Jatkossa Blyk tulee keskittymään yhteistyöhön perinteisempien operaattoreiden kanssa ja tulee toimittamaan näille ratkaisuja mainoksiin ja niiden käyttäjille mahdollistamiin ilmaisiin puheluihin liittyen. Blyk kertoo osan sen palveluista jatkuvan Isossa-Britanniassa Orange-operaattorin alla.

Toiminta Isossa-Britanniassa loppuu elokuun 26. päivä. Blyk saavutti kohtalaisen suosion markkinoilla, sillä jo viime syksynä sillä kerrottiin olevan yli 200 000 asiakasta.

Viime viikolla kerrottiin Blykin laajentumisesta Hollantiin uuden strategian mukaisella toimintamallilla. Hollannin jatkoksi Blykin suunnitelmissa on laajentuminen myös ainakin Saksaan, Espanjaan ja Belgiaan.

Blyk kertoi viime vuoden marraskuussa keränneensä 40 miljoonan rahoituksen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja