LG:n BL40:stä virallisia kuvia - 21:9-kuvasuhteen näyttö ja elegantti muotoilu

7
Markus Lehtiniitty

LG:n BL40:stä virallisia kuvia - 21:9-kuvasuhteen näyttö ja elegantti muotoilu
LG on paljastanut aiemmin ilmoittamansa strategian mukaisesti tulevasta BL40-kosketuspuhelimesta tietoa pienissä erissä pitääkseen mielenkiintoa paremmin yllä. Tällä kertaa vuorossa ovat ensimmäiset, kunnolliset ja viralliset, kuvat puhelimesta. Aiemmin LG on julkaissut muutamia kiusoittelukuvia sekä esittelyvideon YouTubessa. Lopullisen, kaiken paljastavan, julkistuksen odotetaan tapahtuvan ensi kuussa.

BL40:n erikoisuus on sen erittäin laajakuvainen 21:9-kuvasuhteen näyttö, joka on jotain puhelimissa ennennäkemätöntä. Näytön tarkkuus on 800x345 pikseliä ja kokoa sillä on neljä tuumaa. Näyttönsä vuoksi BL40 on muodoltaan puhelimeksi erittäin pitkyltäinen. Lisäksi BL40 on myös varsin ohut.

Lisäksi BL40:n ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera salamalla ja Schneider-Kreuznachin linssillä, GPS-paikannus, internetselain, 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteydet, FM-lähetin, 335 megatavun sisäinen tallennusmuisti sekä microSD-muistikorttipaikka. Nyt julkistetuissa näyttävissä kuvissa näkyy BL40:n valikkorakenne, jossa värikkäät kuvakkeet on jaoteltu Communications-, Entertainment-, Utilities ja Settings-otsikoiden alle. LG:n mukaan BL40:stä löytyy Dual Screen UI -käyttöliittymä, joka mahdollistaa tehokkaasti kahden eri sisällön samanaikaisen esittämisen näytöllä.



LG paljasti tuoreimmat BL40-kuvat varsin erikoisella tavalla. Kuvista kertoi LG:n tiedottaja Ken Hong oman henkilökohtaisen Twitter-tilinsä kautta ja itse kuvat löytyvät Twitpic-palvelusta. Myöhemmin LG kertoi asiasta myös perinteisemmin lehdistötiedotteella.

BL40:n lopullisen mallinimen suhteen ei ole vielä tietoa, tuleeko puhelin saamaan myös jonkin virallisen lisänimen. Kuvat paljastanut Ken Hong kutsuu sitä tweetissään myös "New Chocolate" -nimellä. Lisäksi BL40:n tiedetään tulevan kuulumaan LG:n Black Label -sarjaan.

Lehdistötiedotteen mukaan BL40 on tulossa markkinoille 54 maassa vielä vuoden 2009 kolmannen neljänneksen aikana eli viimeistään syyskuussa.

BL40:n lisäksi LG:ltä on tulossa myös pienempi, samaa tyyliä edustava BL42-malli.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
psp (vahvistamaton)

5

puhelin on todella upea... ellei tietäisi, olisi vaikea arvata kenen valmistama luuri on... no, sen kyllä tietäisi, että nokian valmistama se ei voisi olla!

t. osakkeenomistaja

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.