Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on kaksi tuoretta LG:n puhelinta: GB109 ja KG376

2
Markus Lehtiniitty

Tässä on kaksi tuoretta LG:n puhelinta: GB109 ja KG376
Maailman kolmanneksi suurimmalta puhelinvalmistajalta LG:ltä on tulossa markkinoille piakkoin kaksi uutta puhelinmallia, jotka tuntevat nimet GB109 ja KG376.

Patukkamallinen GB109 tulee olemaan erittäin edullisen hintaluokan puhelin. Vasemmalla kuvassa olevan, muotoilultaan äärimmäisen yksinkertaisen GB109:n ominaisuuksien valopilkkuja ovat 1,5 tuuman 65 536 eri väriä toistava CSTN-näyttö sekä FM-stereoradio. Pääasiassa on kyseessä onkin juuri puhumiseen tehty puhelin. GB109:lle ilmoitetaan puheajaksi kuusi tuntia ja valmiusajaksi 440 tuntia.
GB109:stä löytyy omat näppäimensä radio- ja viestitoiminnoille. Markkinoille GB109 on tulossa ainakin Ukrainassa kuluvan elokuun aikana. Myöhemmin mallin saatavuus laajenee myös muille markkinoille. GB109 on erittäin edullinen; sen hinta Ukrainassa tulee olemaan 389 hryvniaa, joka vastaa noin 35 euroa.

KG376 on puolestaan pääasiassa naispuolisille puhelimen etsijöille suunnattu tyylikäs simpukkapuhelin. Puhelin on kompakti ja väritykseltään naisellinen. Myös KG376 sijoittuu markkinoiden edullisempaan päähän, tosin luultavasti kyseessä on hieman GB109:ää hinnakkaampi puhelin.

KG376:n kuoresta löytyy LED-valo, joka vilkkuu puhelimen soidessa sekä, kun puhelimeen on saapunut puheluita tai tekstiviestejä. KG376 painaa 73 grammaa ja sen mitat ovat 85,9x45x19,8 millimetriä. Sisäpuolelta löytyvä näyttö on kooltaan 1,5 tuumaa ja tarkkuudeltaan 128x128 pikseliä ja GB109:n tavoin KG376:sta löytyy myös FM-stereoradio. KG376:n puheajan ilmoitetaan olevan kolme tuntia ja valmiusajan 250 tuntia.

KG376:n tarkasta julkistus- tai myyntiintuloajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoa, kuten ei myöskään sen tarkasta hinnoittelusta. KG376:sta kertoi gsmhelpdesk.nl-sivusto.


LG KG376

Kommentit (2)

dd (vahvistamaton)

2

Tuossahan tuo olisi lukenut ylempänä.

"KG376 on puolestaan pääasiassa naispuolisille puhelimen etsijöille suunnattu tyylikäs simpukkapuhelin."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja