Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

EISA jakoi palkintoja - Apple iPhone 3GS ja Nokia E75 palkittujen joukossa

4
Markus Lehtiniitty

EISA jakoi palkintoja - Apple iPhone 3GS ja Nokia E75 palkittujen joukossa
EISA (European Imaging and Sound Association), eurooppalaisten kuvaus- ja äänialan julkaisujen liitto, on julkistanut 2009-2010-vuosien vuotuiset palkintonsa. Puhelimia palkittiin yhteensä viidessä eri kategoriassa.

Älypuhelinpalkinnon (European Smartphone 2009-2010) pokkasi Applen iPhone 3GS. EISA:n sivujen mukaan puhelin ei näytä suurelta hyppäykseltä eteenpäin, vaikka se todellisuudessa sitä on. Parannuksesta huolimatta kameran sanotaan olevan yhä rajoittunut. Erityisesti kiinnitetään myös huomiota iPhone 3GS:n tuomaan stereo-Bluetooth-tukeen.
Kamerapuhelimena (European Camera Phone 2009-2010) palkittiin Samsungin i8910 Omnia HD. Sen kameraa EISA kehuu markkinoiden parhaimmaksi. Omnia HD:stähän löytyy kahdeksan megapikselin kamera automaattitarkennuksella, LED-kuvausvalolla, paikkatietojen tallennuksella, kasvojentunnistuksella, hymylaukaisimella, panoraamatoiminnolla sekä ennen kaikkea HD-tason 720p-videokuvauksella. Lisäksi EISA kiinnittää ansaitusti huomiota myös Omnia HD:n 3,7 tuuman AMOLED-tekniikalla toteutettuun kapasitiiviseen kosketusnäyttöön.


Samsung i8910 Omnia HD

Musiikkipuhelimen palkinnon (European Music Phone 2009-2010) keräsi itselleen puolestaan Sony Ericssonin W995-malli. EISA:n mukaan musiikin ja videoiden toisto on puhelimessa äärimmäisen helppoa. 2,6 tuuman näytön kerrotaan olevan riittävä. Lisäksi Media Go -ohjelmiston ansiosta musiikin ja elokuvien siirron puhelimen kerrotaan olevan uskomattoman helppoa.


Sony Ericsson W995

Bisnespuhelimena palkittiin (European Business Phone 2009-2010) Nokian E75. Sen kerrotaan olevan erittäin hyvin suunniteltu vastaamaan kiireisen mobiilikäyttäjän viestintätarpeisiin. Esiin liukuvaa QWERTY-täysnäppäimistöä kiitellään nopean tekstinsyötön mahdollistamisesta. Lisäksi E75:n laatutuntumaa kehutaan hyväksi ja akun tarjoamia toiminta-aikoja pitkiksi, ja näin ollen E75 on EISA:n mukaan täydellisesti sopiva ammattikäyttäjien tarpeisiin.


Nokia E75

Lisäksi palkittiin "vihreänä", ympäristöystävällisenä puhelimena (European Green Phone 2009-2010) LG:n KM900 Arena. EISA:n mukaan kyseessä on vihrein markkinoilla oleva, täysin varusteltu puhelin. KM900:n myyntipakkauksen kerrotaan olevan ympäristöystävällisyydeltään parhaiden joukkoon kuuluva, ja sama pätee myös itse puhelimen komponentteihin ja materiaaleihin.


LG KM900 Arena

Lisätietoa palkituista puhelimista löytyy EISA:n omilta sivuilta:
EISA: Mobile Devices Panel Awards 2009-2010
EISA: Green Panel Awards 2009-2010

Palkituista puhelimista olemme Puhelinvertailu.comissa julkaisseet kattavat testiartikkelit Applen iPhone 3GS:stä, Samsungin i8910 Omnia HD:stä sekä Nokian E75:stä.

Kommentit (4)

Xpress (vahvistamaton)

1

Omenafaneille vähän pohdittavaa: Jos iPhone todellakin olisi parempi kuin mikään muu puhelin, niin sehän olisi vienyt nuo palkinnot kaikissa kategorioissa, eikö?

Vastaa
mukd (vahvistamaton)

2

Xpressille vähän pohdittavaa: Mitä järkeä olisi edes jakaa mitään palkintoja, jos kaikki menisivät samalle puhelimelle?

Vastaa
jonathan (vahvistamaton)

3

Xpress: Logiikassasi on virhe.

Autovertaus: Se että Audi S3 Sportback häviää monille autoille erinäisissä kategorioissa (huippunopeus, ratanopeus, hinta, kulutus, maastoajo) ei poista sitä tosiasiaa että se on maailman paras auto.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja