Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Julkistamattomat Nokia N97 mini ja mahdollinen 5800 XpressMusicin seuraaja jälleen uudessa kuvassa

8
Markus Lehtiniitty

Julkistamattomat Nokia N97 mini ja mahdollinen 5800 XpressMusicin seuraaja jälleen uudessa kuvassa
Flickr-kuvienjakopalveluun ladattu kuva paljastaa jälleen kerran tulevan Nokia N97 minin ja mahdollisen 5800 XpressMusicin seuraajan. Lisäksi kuvasta löytyy yksi uusi puhelin, josta ei ole toistaiseksi vielä mitään muuta tietoa.

Vielä julkistamattomien puhelinten ohella kuvasta löytyy jo monta julkistettua mallia: 6760 slide, 6303 classic, 2700 classic tai 2730 classic, 6600i slide, E52, E72 sekä N97. Kuvan Flickriin on ladannut nimetön jälleenmyyjä, jonka mukaan kaikki kuvassa näkyvät puhelimet ovat tulossa saataville piakkoin.
Nokian odotetaan julkistavan N97 minin 2. syyskuuta Nokia World -tapahtumassaan. Kyseessä on N97-lippulaivan pikkuvelimalli, joka on pienempi ja josta löytyy pienempi kosketusnäyttö ja vähemmän tallennusmuistia. N97 minin pitäisi tulla saataville kahdeksan ja 16 gigatavun tallennusmuistilla varustettuina versioina. Hintaa uutuudella pitäisi olla noin 100 euroa N97:ää vähemmän.

Toinen kuvassa näkyvä malli, josta tiedetään jo enemmän, on mahdollinen 5800 XpressMusicin seuraaja. Sen mallinimeksi on veikkailtu 5900 XpressMusicia, mutta Nokian uuden nimeämisjärjestelmän myötä uutuus voisi kuulua myös Xseries-sarjaan tai mahdollisesti jopa Nseriesiin. Muotoilullisena yksityiskohtana puhelimesta löyty N97:ää muistuttava, puhelinta kiertävä kromireunus. Myös tämän puhelimen julkistuksen on kaavailtu tapahtuvan Nokia Worldissä.Lisäksi nyt vuotanut kuva paljastaa alla suurennettuna näkyvän valkoisen liukukansipuhelimen, josta ei toistaiseksi ole tuoretta kuvaa lukuun ottamatta mitään muuta tietoa.Viime viikon perjantaina loimme kattavan katsauksen kaikkiin ajankohtaisiin Nokia-huhuihin. Tässä jutussa jo mainittujen puhelinten ohella Nokialta odotetaan myös ensimmäistä puhelinominaisuuksilla varustettua Maemo-laitetta ja videokauppaa.
Töihin AfterDawniin

Kommentit (8)

Abexi
Abexi

3

Itsellä tuli ensimmäisenä mieleen tuosta valkoisesta HTC. En tiedä miksi, ehkä tuo näytön alapuolella oleva "merkki" näyttää htc logolta. Ja nokioissa harvemmin tuo oma logo on alapuolella ruutua.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja