Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta päivitykset mobiiliin kuvahakuun ja S60-YouTubeen

1
Markus Lehtiniitty

Googlelta päivitykset mobiiliin kuvahakuun ja S60-YouTubeen
Google on julkaissut pienet päivitykset sekä mobiiliin kuvahakuunsa että YouTuben S60-sovellukseen.

Osoitteesta google.fi mobiiliselaimilla uudelleenohjattuna löytyvän Googlen mobiiliversion kuvahaku näyttää nyt haun jälkeen enemmän kuvia (8-14) kerralla ruudukossa. Kuvaa painettaessa siirrytään sivulle, jolta löytyy tietoja kuvasta ja josta voi siirtyä kuvan sisältävälle verkkosivulle tai avata kuvan alkuperäisessä koossaan. Aiemmin kuvahaun hakutulossivuilla on näkynyt kerrallaan vain kolme kuvaa allekkain.
Lisätietoa kuvahaun uudistumisesta löytyy Googlen oman blogin merkinnästä.

Myös S60-alustan YouTube-sovellus on kokenut päivityksen. Päivityksen jälkeinen versionumero on 2.2.17. Tärkein päivityksen tuoma uusi ominaisuus on tuki koko näytön videotoistotilalle kosketusnäytöllisissä S60 5th Edition -puhelimissa, kuten Nokia 5800 XpressMusic ja N97 sekä Samsung i8910 Omnia HD. Myös muita pienempiä päivityksiä sovellukseen on tehty. Erillinen sovellus tarjoaa selaimen sulavamman käyttökokemuksen kuin selaimen kautta käytettävät YouTuben perinteinen ja mobiili verkkoversio.

Verrattuna Applen iPhonesta esiasennettuna löytyvään YouTube-sovellukseen, ei S60-versio vieläkään mahdollista palveluun sisäänkirjautumista ja sen mahdollistamia ominaisuuksia.

N97:lle sovellusta ei vielä suoraan tarjoilla, mutta se toimii sillä aivan kuin 5800 XpressMusicillakin. N97-omistajat voivat ladata YouTube-sovelluksen muun muassa All About Symbianin kautta. Linkki lataukseen löytyy tästä AAS:n artikkelista kuvankaappausten alapuolelta. YouTube-sovelluksessa ei myöskään vielä ole virallista tukea Suomelle maana (eikä myöskään suomen kielelle), minkä vuoksi ensimmäisen käyttökerran yhteydessä maaksi tulee valita esimerkiksi "United States".

Kommentit (1)

yamaneko
yamaneko

1

Google ei sen sijaan saanut edelleenkään korjattua Google Mapsin mokaa, jossa suuri osa kaduista on ruotsiksi, osa jopa sellaisia väännöksiä jotka eivät ole käytössä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja