Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Money mahdollistaa kännykällä maksamisen

8
Matti Vähäkainu

Nokia Money mahdollistaa kännykällä maksamisen
Nokia on valottanut kännykällä maksamisen tulevaisuutta julkistamalla uuden Nokia Money -palvelun. Yhdessä Yhdysvaltalaisen Obopayn kanssa kehitetty palvelu pyrkii helpottamaan rahatransaktioita erityisesti kehittyvillä markkinoilla. Nokia hehkuttaa palvelua yhtä helpoksi käyttää kuin soittaminen tai tekstaaminen.

Palvelu toimii lähes kaikissa puhelimissa ja on riippumaton pankkitileistä. Erilliselle Nokia Money -tilille talletettuja rahoja voi käyttää muun muassa juna- tai leffalippuihin, prepaid-liittymiin tai vaikka laskujen maksamiseen.
Nokian Mary McDowell huomauttaa, että "maailmassa on 4 miljardia kännykän käyttäjää, mutta vain 1,6 miljardia pankkitiliä, joten kysyntää mobiilimaksamiselle on". Pankkitilivertaus toimii kuitenkin lähinnä vain kehittyvillä markkinoilla, joten nähtäväksi jää kuinka palvelu toteutetaan Suomessa -- vai toteutetaanko ollenkaan.

Palvelua tullaan esittelemään ensi viikolla Nokia World -tapahtumassa ja lanseeraaminen tapahtuu valikoiduilla markkinoilla ensi vuoden alussa. Odotammekin mielenkiinnolla tullaanko kaikki heinäkuussa raportoimamme uudet tavaramerkit (Booklet, Money sekä C- ja Xseries) virallistamaan kaikelle kansalle ensi viikolla.

Kommentit (8)

arcanix
arcanix

2

No periaatteessa ei huono idea, mutta mitenköhän toteutus suomessa. Jumalaton kikkailu jo nytkin, että missä käy electron, visa/mc debit tai uudet yhdistelmäkortit.

Vastaa
keke (vahvistamaton)

3

Kyllä näyttää Nokia siirtävän katsettaan enemmän ja enemmän kehittyville markkinoille. Ilmeisesti jako on seuraavanlainen: Nokia tähyää kehittyvien markkinoiden valta-asemaa oikeastaan melkein kaikessa mitä voi näytöllä tehdä ja muut tyytyvät taistelemaan nykyisistä asiakkaista.

Vastaa
kikuu
kikuu

5

No tämä on ainakin aisa, missä Nokia ei ole muita jäljessä!! :)
Voisi olla ihan toimiva idea. Saa nähdä miten tuollaisen pystyy toteuttamaan järkevästi.

Vastaa
jake (vahvistamaton)

6

Täällä Suomessakin on muualta muuttaneita, jotka lähettävät rahaa joka tilistään kotiväelleen kuka minnekin. Siihenkin tää toiminto sopinee.
Samoin kuin moneen muuhunkin pienmaksuun, tms
Tiedä vaikka kehittäisivät jotain ton mahdollisuuden varaan...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja