Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti Touch2:n - keskihintaluokkaan tuoreella Windows Mobile 6.5:llä

3
Markus Lehtiniitty

HTC julkisti Touch2:n - keskihintaluokkaan tuoreella Windows Mobile 6.5:llä
HTC on julkistanut uuden Touch2-älypuhelimen. Aiemmin kyseinen puhelin ollaan tunnettu Mega-kehitysnimellä, ja olemmekin kertoneet siitä useampaan otteeseen epävirallisiin tietoihin perustuen.

Touch2 tulee olemaan varustettu Microsoftin tuoreella Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä ja on saapumassa markkinoille heti 6. lokakuuta, jolloin Microsoft on luvannut ensimmäisten uudella käyttöjärjestelmäversiolla varustettujen puhelinten kauppoihin tiensä löytävän. Touch2:n saatavuuden odotetaan laajenevan ja parantuvan vuoden 2009 neljännen neljänneksen kuluessa.
HTC Touch2:n tulevaa tarkempaa hintaa ei vielä toistaiseksi ole tiedossa, mutta kyseessä tulee joka tapauksessa olemaan keskihintaluokkaan sijoittuva malli. HTC:n mallistossa puhelin tulee edustamaan malliston halvempaa päätä. Aiempien Windows-puhelintensa tapaan HTC on kustomoinut käyttöliittymää omalla TouchFLO:llaan.

Uuden melko edullisen HTC:n ominaisuustarjontaan lukeutuvat muun muassa 3,2 megapikselin kamera (ei automaattitarkennusta), GPS-paikannus, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka sekä WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet. Lisäksi mukana ovat toki kaikki Windows Mobilen perussovellukset, kuten muun muassa Internet Explorer Mobile -selain ja Windows Media Player -soitin sekä uudet tuttavuudet Windows Marketplace for Mobile -sovelluskauppa sekä Microsoft My Phone -varmistuspalvelu. Lisäksi mukana seuraa valmius Facebookin käyttöön sekä Google Maps for Mobile ja YouTube.

Uutuuden kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa ja tarkkuutta 240x320 pikseliä. Näyttö on toteutettu TFT-tekniikalla. Näytön alta löytyy jo aiemmasta Touch Diamond2:stakin tuttu zoom-palkki, jonka avulla näytöllä näkyvän sisällön suurentamisen ja pienentämisen luvataan olevan erittäin helppoa.

Touch2:ta pyörittää Qualcommin MSM7225-suoritin 528 megahertsin kellotaajuudella. ROM-muistia laitteesta löytyy 512 megatavua ja RAM-muistia 256 megatavua. HTC Touch2 on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin (850/900/1800/1900 MHz ja 900/2100 MHz) ja se tukee GPRS-, EDGE- ja HSDPA-datayhteyksiä.

Touch2:n mitat ovat 104 x 55 x 12,9 millimetriä ja painoa sillä on 110 grammaa. Takakuoren alta löytyy kapasiteetiltaan 1100 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa Touch2:lle puheaikaa 370-440 minuuttia ja valmiusaikaa 370-500 tuntia.

Kommentit (3)

Puppek
Puppek

3

"Uutuuden kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa ja tarkkuutta 240x320 pikseliä."

Sama tarkkuus kuin Nokian perinteisissä luureissa? Lame.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja