Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa kolme Windows-puhelinta loppuvuonna ja kymmenen lisää 2010

14
Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa kolme Windows-puhelinta loppuvuonna ja kymmenen lisää 2010
Eteläkorealainen LG on tiedottanut tuovansa loppuvuoden aikana markkinoille kolme uutta Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustettua äkypuhelinta. Ensi vuoden aikana olisi tietojen mukaan tulossa vielä kymmenen lisää.

Tämän vuoden aikana saapuvat kolme puhelinta tulevat markkinoille jo lähiviikkojen aikana, mahdollisesti heti 6. lokakuuta alkaen, jolloin Microsoft on ensimmäisiä Windows Mobile 6.5:lla varustettuja puhelimia markkinoille lupaillut.

Kolmen tulevan puhelimen joukkoon kuuluu LG GW550, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa QVGA-tarkkuuden näyttö, QWERTY-täysnäppäimistö, kolmen megapikselin kamera sekä 3G- ja HSDPA-yhteydet.

GW550:n lisäksi tulossa olevasta kahdesta muusta ei toistaiseksi ole paljoakaan varmistettua tietoa. LG:n tiedotteen mukaan toinen niistä tulee olemaan niin sanottu "full touch" -laite, joka sisältää siis vain kosketusnäytön, ja toinen esiin liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustettu malli.Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmän päälle LG on rakentanut oman, jo aiemmista puhelinmalleista tutun, S-Class 3D -käyttöliittymänsä. Mukana puhelimissa on muun muassa uudistunut Internet Explorer Mobile -selain Flash Lite -tuella ja Microsoft My Phone -varmistuspalvelu. Microsoftin omaa Windows Marketplace for Mobilea laitteissa ei ilmeisesti tulla näkeemään, vaan se korvautuu LG:n omalla Application Storella.

LG ei ole toistaiseksi panostanut kovinkaan paljoa älypuhelimiin. Strategiaa on kuitenkin muutettu ja jatkossa LG:ltäkin tullaan näkemään aiempaa enemmän älypuhelimia. Microsoftin Windows Mobilen ohella LG:n älypuhelimiin tiensä tulee löytämään myös Google-taustainen Android-käyttöjärjestelmä.

Eilen kerroimme HTC Touch2:n ja Sony Ericsson XPERIA X2:n julkistuksista - myös ne on varustettu tuoreella Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä tulevien LG-älypuhelinten tapaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

kikuu
kikuu

2

@1


Siis mitä sinä oikein selität? Ensinnäkin on naurettavaa, että haukut koko ajan Nokiaa asiasta mitään tietämättä. Toiseksi, mitä tuo vaikuttaa puhelinten myyntiin?
Tietenkin jos LG:llä on 100 puhelinmallia ja Nokialla 10 LG:n malleja myydään enemmän, mutta et selvästi tiedä mistä puhut...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kääntäjä (vahvistamaton)

4

Ibanez90:ä kismittää vieläkin kun ei kelvannut Nokialle kesätöihin liian pienen ikänsä takia.

Topic: "Copy of E63" tunge sisään win mobile. Ei taida myydä miljoonia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
erpe (vahvistamaton)

6

Olkaa kilttejä Ibanez90:lle. Se ei varmaan saa päiväkodissa tarpeeks huomiota, niin se hakee sitä täältä...

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

7

Varmasti. Esitin vain mielipiteeni että olisi mukava saada tänne suomen maalle muutakin puhelimia kuin nokioita. Sillä windows mobileita myydään aika vähän suomenmaalla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ake (vahvistamaton)

9

@3

Joskus voisi ihan miettiä etukäteen mitä sanoo. Tekisi viedä asia tuosta vähän pidemmälle.

Vastaa
Riuska77
Riuska77

10

Kaikki nuo tuon tyyliset luurit ovat kopioita blackberryistä. Nokian ehdotan vahva puoli on tehdä muiden tekeleistä parempia.

itse en ole käyttänyt nokialaista kahteen vuoteen enkä kyllä ole kaivannutkaan :)

Lisää vaihtelua vain laariin ;)

Vastaa
kikuu
kikuu

11

@9 Tai sitten voisitkin olla hiljaa? Tuossa kommentissa ei ollut mitään loukkaavaa tai muutakaan, joka ketään kiinnostaisi.

Vastaa
kikuu
kikuu

12

Symbian toimi aika hyvin e71:sessä, joten tuskin tuosta mikään "e71 killer" tulee :) Windows nyt on kuitenkin Windows, kännykässäkin. ;)

Vastaa
mikkvi
mikkvi

14

Joo, tulee kyllä aika vahvasti Nokia E71 mieleen.
Piti ottaa oikeen oma puhelin käteen ja verrata.
Kyllä näppäimien asettelu ja muotoilu on melko lähellä esikuvaansa. Ei oo suuri muutoksia jaksettu tehdä kun on otettu mallia E71.
Tulipa tosta mieleen, että vahan kaveri on suunitellut E71 näppäimistön fontit. Että kyllä Nokia monessakin mielessä työllistää Suomessa. Siis kaveri ei ole Nokialla töissä vaan oma firma.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.