Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian X6:sta ja X3:sta ensikatsausartikkelit, N900 testattavana Helsingin Nokia-kaupassa

10
Markus Lehtiniitty

Nokian X6:sta ja X3:sta ensikatsausartikkelit, N900 testattavana Helsingin Nokia-kaupassa
Venäläinen Mobile-review-sivusto on julkaissut Nokian tämän viikon keskiviikkona Nokia World 09 -tapahtumassa julkistamista X6- ja X3-musiikkipuhelimista jo kattavat, useilla live-kuvilla varustetut ensikatsausartikkelinsa.

X6:een Mobile-review on päässyt tutustumaan laajemmassa mitassa (linkki artikkeliin), kun X3-kokemukset perustuvat lähinnä Nokia Worldin esittelyalueen pieneen testailuun (artikkelilinkki).
Mobile-review'n Eldar Murtazinin mielestä X6:n heikkous on sen hinnoittelu. X6 on tulossa saataville ainakin toistaiseksi olemassa olevan tiedon mukaan vain Comes with Music -palvelun kanssa, jonka myötä veroton hinta-arvio nousee niinkin korkeaksi kuin 450 euroa.

X6:n myyntiintulo Suomessa on yhä myös suuri kysymysmerkki, sillä ainakaan toistaiseksi Nokia ei ole tehnyt minkäänlaista ilmoitusta Comes with Musicin Suomen aikataulusta. Yritimme tiedustella asiaa Nokialta, mutta saamamme vastaus oli niin ympäripyöreä, että täyttä varmuutta asiasta se ei tarjonnut. Mitä ilmeisimmin X6 kuitenkin tulee saataville vain niillä markkinoilla, joilla myös Comes with Music on saatavilla. Tällaisia maita on toistaiseksi vain kymmenen kappaletta.

Nokian paljon kehuja ennakkoarvioissa kerännyt N900-älypuhelin, tai mobiilitietokone Nokian kielenkäytön mukaan, on myös saapunut testattavaksi Suomeen, Helsingin Aleksanterinkadulla sijaitsevaan Nokian Flagship Store -myymälään.

Myymälässä on testattavissa ainakin toistaiseksi vain yksi kappale laitetta. Tietokone-lehden toimittaja Tero Lehto oli vieraillut myymälässä N900:aa kokeilemassa ja on kertonut ensikokemuksensa laitteesta Tietoja koneesta -blogin merkinnässä. Lehdon mukaan N900 vaikuttaa lupaavalta, mutta erilaiselta kuin Applen iPhone. Kun iPhone on yksinkertainen ja helppo, on N900 monipuolisuutensa vuoksi hieman vaikeampi käyttää.

Puhelinvertailu.com yrittää saada N900:n pidempiaikaiseen testikäyttöön mahdollisimman pian. Markkinoille sen odotetaan saapuvan Suomessa lokakuun puolen välin paikkeilla.

Kommentit (10)

Äx 6. (vahvistamaton)

1

Nokia X6 on/olisi muuten erittäin mielenkiintoinen malli,MUTTA...
PAHOJA puutteita löytyy:
Videopuhelut PUUTTUU,Infrapuna PUUTTUU ja kamera on vain 5 Mpikseli + kuvanvakain kamerasta PUUTTUU!!. =(
Samsungilta löytyy enemmän malleja,jotka ovat teknisesti/ominaisuuksiltaan väh.yhtä hyvä!.

Vastaa
mikkis1
mikkis1

2

Videopuhelut ei kyllä puutu, onhan siinä kamerakin etupuolella. Infrapuna on muinainen turhake nykyään. Kameran ei olisi mitään järkeä olla tuota tarkempi tuossa mallissa, enkä ainakaan itse pysty kuvittelemaan kuvanvakaimen tarvetta puhelinkamerassa.

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kak3:

Kyllä tuo X6 on ainakin jo verkkokauppa.com:ssa ennakkomyynnissä

Noni, kyllähän se sitten tulee suomeenkin myyntiin. Ainakin tuosta voisi päätellä niin...

Vastaa
Cyaegha
Cyaegha

5

Videopuheluista puheenollen, kiinnostais tietää että miten yleisesti se on käytössä. Voisiko puhelinvertailu tehdä jonku gallupin? Itestä tuntuu että melko vähän käytetty feature.

Vastaa
sokeako (vahvistamaton)

6

kyllähä videopuhelu voi olla vähän käytetty, mutta pitää muistaa, että sitä käyttää kuurot yms. Eli todella tärkeä ominaisuus

Vastaa
poppah
poppah

7

@Äx 6

Vai ei 5Mpix piissa, hoh hoh.

12 mulla on järkkärissä ja se on perusteltua. Vähän kuin laittaisi ladaan turbon, ei se alusta siitä parane.

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

8

Jotenki mallinimestä tulee mieleen Ericsson, X1 tai X2 :S

Vastaa
ufogala
ufogala

10

Jaahas taas täällä kirjoitellaan ilman, että asioista selvää aijaij. Kyllä laitteessa on infrapuna, esimerkiksi toimii hyvin ns. "kaukosäädinohjelmissa".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja