Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n BL40 kohta markkinoille, tulossa myös toinen uusi Chocolate: BL20

Markus Lehtiniitty

LG:n BL40 kohta markkinoille, tulossa myös toinen uusi Chocolate: BL20
LG:n aiemmin BL42-nimellä tunnetun, edullisemman uuden Chocolate-puhelimen lopulliseksi mallinimeksi onkin paljastumassa BL20. Tämän vahvistavat LG:n julkisuuteen vuotaneet markkinointimateriaalit.

BL20 tulee noudattamaan samaa minimalistista tyyliä kuin BL40-isovelimallinsa. Kyseessä on kuitenkin ominaisuuksiltaan yksinkertaisempi puhelin: mukana ei ole esimerkiksi kosketusnäyttöä. Lisäksi BL20 ja BL40 eroavat rakenteeltaan BL20:n ollessa liukukansipuhelin ja BL40:n yhtä palaa oleva patukka.
BL20:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat tuki neljälle GSM-taajuudelle, 3G- ja HSDPA-yhteydet, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, 2,4 tuuman näyttö QVGA-tarkkuudella (240x320 pikseliä), stereo-Bluetooth-yhteys, FM-radio, 130 megatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikka.

BL20:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan piakkoin. Uusista BL20-tiedoista kertoi ensimmäisenä hollantilainen All About Phones -sivusto, joka oli törmännyt BL20:n sisältäviin markkinointimateriaaleihin IFA-messuilla.

LG on myös toisaalta tiedottanut BL40:n olevan tulossa markkinoille Euroopassa syyskuun puolen välin tienoilla. Markkinoille saapuminen käynnistyy Isosta-Brianniasta.

BL40:n ehdoton erikoisuushan on sen 21:9-kuvasuhteen nelituumainen, kapasitiivinen kosketusnäyttö. Muita sen ominaisuuksia ovat muun muassa S-Class 3D -käyttöliittymä, viiden megapikselin kamera Schneider Kreuznachin linssillä, 3G-, HSDPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä GPS-paikannus.

Aiemmin olemme kertoneet BL40:stä virallisten kuvien tultua julkisuuteen, videoesittelyn yhteydessä sekä BL40:n käytyä Mobile-review'n testissä.


LG BL40


Vertailutaulukko LG:n puhelimista, mukana BL20

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja