Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tulevasta i5700 Galaxy Lite -Android-puhelimesta uusia kuvia ja video

2
Markus Lehtiniitty

Samsungin tulevasta i5700 Galaxy Lite -Android-puhelimesta uusia kuvia ja video
Samsungin ensimmäisen Googlen Androidilla varustetun i7500 Galaxy -älypuhelimen odotetaan saapuvan Suomessa markkinoille syys-lokakuussa. Kyseiselle mallille on luvassa myös pikkuveli, joka tunnetaan ainakin toistaiseksi nimellä i5700 Galaxy Lite.

Kyseisestä i5700 Galaxy Litesta, josta kerroimme myös viime viikolla ensimmäisen kuvan vuodettua julkisuuteen, on nyt julkaistu paljon uusia kuvia sekä myös video. Uusissa kuvissa puhelimesta löytyy myös Androidin kotinäppäin, joka aiemmasta kuvasta puuttui. Uusien materiaalien takaa löytyy ai.rs blog -sivusto, jonka merkinnästä löytyy oheisen kuvan lisäksi lisäkuvia. Mainittu video löytyy liitettynä tämän jutun lopusta.
ai.rs blogin mukaan Galaxy Lite i5700:n pitäisi sisältää 3,2 megapikselin kamera ilman kuvausvaloa ja yksi gigatavu sisäistä tallennusmuistia. Muilta ominaisuuksiltaan se vastaisi i7500-isovelimalliaan, mukaan lukien AMOLED-tekniikkaan perustuva kosketusnäyttö, 3G- ja WLAN-yhteydet sekä GPS-paikannus.

Kuvissa esillä on valkoisella etukuorella sekä neonvihreällä takakuorella varustettu versio tulevasta, edullisemmasta Android-puhelimesta. ai.rs blogin mukaan vihreä takakuori ei kuitenkaan ole tulossa markkinoille, vaan tulee korvautumaan säädyllisemmillä väreillä. Tarkkaa hinta-arviota i5700 Galaxy Litelle ei toistaiseksi ole, mutta sen hinta tullee asettumaan ainakin alle 300 euron hintaluokkaan ja luultavimmin lähemmäs 200 euroa.

Galaxy Lite i5700:n julkistusaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa.

Edullisten kosketusnäytöllisten puhelinten valikoima laajenee ja kilpailu tiukkenee. HTC julkisti tänään myöskin Androidilla varustetun Tattoo-mallin ja esimerkiksi Nokialla on loppuvuoden aikana tarjota kisaan Symbian-alustalliset 5230 ja 5530 XpressMusic.

Kommentit (2)

msly
msly

1

Btw, Android näyttää olevan tämän päivän sana. Kolmas Android-uutinen jo tänään. :)

Viimeisten tietojen mukaan Androidin osuus älypuhelinmarkkinoista oli 2,8 prosenttia, mutta uusien mallien tulvan myötä ensi vuoden alkupuoliskolla osuus noussee jo jonnekin kymmenen prosentin hujakoille vähintään. Menettäjiä lienee päivittymisestään huolimatta Windows Mobile sekä melko tasaisesti ehkäpä Symbian, RIM BlackBerry ja Apple iPhone.

Vastaa
samppa (vahvistamaton)

2

Hyvän näköinen puhelin. Response näyttää jostain syystä olevan täysin luokaton. Mistäköhän johtuu?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja