Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n edullisempi Android-puhelin saapumassa myös Suomeen - hinta odotettua korkeampi

5
Markus Lehtiniitty

HTC:n edullisempi Android-puhelin saapumassa myös Suomeen - hinta odotettua korkeampi
HTC:n edullisempi Android-käyttöjärjestelmällä varustettu Tattoo-puhelin on saapumassa myös Suomeen. Tietokone-lehden tietojen mukaan Elisa tavoittelee puhelimen tuomista markkinoille täällä vielä loppuvuoden aikana ja alustava hinta-arvio Tattoolle on 350 euroa.

Ensiarvioissa Tattoon hinnan on odotettu asettuvan alle 250 euroon, joten 350 euron hinta kuulostaa äkkiseltään melko suurelta. Toiseen Suomessa saatavilla olevaan Android-puhelimeen, HTC Heroon, verrattuna hintaa on kuitenkin merkittävästi vähemmän, sillä Hero kustantaa lähemmäs 600 euroa.
HTC julkisti Tattoon viime viikolla. Heroon verrattuna Tattoo tarjoaa pienemmän ja resistiivisen teknikkaan perustuvan kosketusnäytön, heikomman kameran sekä pienempikapasiteettisen akun.

Tattoostakin löytyy kuitenkin muun muassa sama kehuttu Sense-käyttöliittymä kuin Herostakin sekä lisäksi muun muassa 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, digitaalinen kompassi, kiihtyvyysanturi, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet, tuki kahdelle 3G-taajuudelle (900/2100 MHz) sekä GPRS-, EDGE- ja HSDPA-datayhteydet.

HTC Tattoo on HTC:n toistaiseksi neljäs Androidilla varustettu puhelin ja toinen, jonka pitäisi saapua myös Suomen markkinoille.

Tietokone-lehden raportoima Elisan 350 euron hinta-arvio saattaa koitua Tattoon kompastuskiveksi. Ominaisuuksiinsa nähden puhelin ei enää 350 euron hinnalla vaikutakaan niin houkuttelevalta kuin se alle 250 eurolla olisi tehnyt. Esimerkiksi Nokian 5800 XpressMusicia saa jo nyt alle 300 euroon ja se tarjoaa pitkälti samat ominaisuudet - tosin käyttöjärjestelmänsä osalta Tattoo tarjonnee paremman käyttökokemuksen.

Kommentit (5)

30146264
30146264

1

Älyttömän kallis nimittäin esimerkiksi Saksan eBaystä saa Htc magicin noin kolmellasadalla eurolla Suomeen. Siinä ei kuitenkaan ole senseä muttan senhän saa asentelemalla jonkun optimoidun version htc heron käyttiksestä.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

3

@1
Älyttömän kallis? Jos ulkomailta tilaamalla saa paljo vanhempaa tavaraa vain 50 egee halvemmalla? No niin no...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja