Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tuleva Leo-huippupuhelin live-kuvissa - 4,3 tuuman huikea näyttö

13
Markus Lehtiniitty

HTC:n tuleva Leo-huippupuhelin live-kuvissa - 4,3 tuuman huikea näyttö
HTC:n tuleva, jo aiemminkin huhuissa pyörinyt, Leo-kehitysnimellä tunnettu uusi huippupuhelin on nyt nähty ensimmäistä kertaa live-kuvissa.

Leo tulee olemaan varustettu Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä. Uutuuden ehdoton erikoisuus on kuitenkin sen kooltaan huikea 4,3 tuuman kosketusnäyttö 480x800 pikselin tarkkuudella ja Windows Mobile -puhelimille tyypillisesti 65 536 värin tuella. Suuren näytön varjopuolena Leo on varsin kookas myös kokonaisuutena.
Lisäksi uudet kuvat vahvistavat aiemmat tiedot myös monista muista Leon ominaisuuksista. Näihin kuuluvat Qualcommin yhden gigahertsin kellotaajuudella käyvä Snapdragon MSM8250B -prosessori, 512 megatavua flash-muistia, 320 megatavua RAM-muistia, kamera kaksois-LED-kuvausvalolla sekä Bluetooth 2.1 EDR -yhteys. Aiempien tietojen mukaan Leosta pitäisi lisäksi löytyä 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteydet, GPS-paikannus, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä microSD-muistikorttipaikka ja kameran tarkkuuden pitäisi olla lähteestä riippuen joko viisi tai kahdeksan megapikseliä.

Uudet kuvat tulivat julkisuuteen PDAClub.pl-sivuston foorumin kautta. Kuvista on kertonut myöskin puolalainen pda.pl-sivusto, jonka artikkelista löytyykin vielä muutamia lisäkuvia tässä jutussa esillä olevien lisäksi.

Jutun lopusta löytyvissä kuvissa Leo nähdään HTC:n aiemman Touch Pro2 -mallin rinnalla. Lisäksi Leon takakannesta löytyy "HTC PRO.THREE" -teksti, joka antaisi olettaa Leon mahdollisesti saavan lopulliseksi mallinimekseen Touch Pro3. Aiemmat Touch Prot ovat kuitenkin olleet Leosta poiketen varustettuja myös sivusta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä, joten tässä mielessä Touch Pro -nimi Leolle olisi varsin yllättävä.

Leon julkistus- tai myyntiintuloajankohdasta kuten myöskään hinnasta ei toistaiseksi ole tietoa.Kommentit (13)

Jauhis (vahvistamaton)

3

Windows Mobilella pilattu puhelin :( Myös taskun on oltava tilava jotta tuo mahtuu sinne hyvin.

Vastaa
t0k3
t0k3

4

Haluaisikohan joku Windows Mobilen haukkuja joskus vähän perustella mielipiteitään?

Joka kerta kun tulee uusi puhelin WM:llä, niin kommentit täyttyy näistä "Windows Mobilella pilattu puhelin" -tyypeistä. Minusta kyseinen käyttis on ihan sujuva käyttää ja sille on aivan älytön määrä softaa (toki netissä levällään, mutta google auttaa).

Vastaa
oris (vahvistamaton)

5

Näin ne trendit menee. Joskus 90-luvun lopussa koitettiin tehdä pienempää ja pienempää. Sitten tuli litumpaa ja litumpaa, kunnes nykyään riittää, että mahtuu man purseen.

Myyntimäärät eivät tule olemaan kovin ihmeellisiä, koska hinta ja koko ovat liian isoja. Tämä siis huolimatta siitä mikä käyttis sisällä.

Jossain vaiheessa ihmiset alkavat taas haluamaan puhelimia, mitkä pysyvät mukavasti mukana. Täysin integroituihin on vielä vuosikymmeniä matkaa, mutta jotain välimuotoja varmaan jossain vaiheessa tulossa.

Vastaa
minä vaan (vahvistamaton)

7

Kuinkahan moni ihan aikuisen oikeasti tarvitsee näitä hienoja
puhelimia.
Miten isolle ostajista ominaisuudet sinällään ovat tärkeitä.
vaikka niitä elävässä elämässä ei käyttäisikään.
Kehitystä markkinoinnin vuoksi. Niinkuin aina luodaan kuluttajalle
tarpeita, joita ilman hän aivan hyvin tulisi toimeen.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

9

Eikös tää olis niinkö Touch HD:n uus malli, eli Touch HD 2??

Itseänikin kyllä HTC:n luureissa on jarruttanut vain ja ainoastaan WM käyttis. Nykysin se on toki jemmattu komeen käyttöliittymän alle, mutta esim. itselle tärkeä kalenteri on edelleen (ainakin WM6 luureissa) ollut wintoosan oma ja hivenen hankalan oloinen kännykkä käytössä. Tai ainakin sen tuntuinen.

Toinen on se, että mitä on WM-luureista lukenu ja kuullu niin aika paljon niitä puukotellaan ja lataillaan/ostetaan softia, että ne alkaa pelittään. Tällänen kuva mulle on tullu... Muuten varmaan olisin kesällä ostanu Touch Pro 2:sen....

Vastaa
Tuotmati (vahvistamaton)

10

Ja ketäköhän tuollaista lautasta enään mukanaan viitsii kuljettaa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja