Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Ovi Store tuli saataville myös N86 8MP:lle, E52:lle ja E55:lle

3
Markus Lehtiniitty

Nokian Ovi Store tuli saataville myös N86 8MP:lle, E52:lle ja E55:lle
Nokian Ovi Store -sovelluskaupasta on nyt tullut saataville myös N86 8MP:lle, E52:lle ja E55:lle paremmin sopiva versio.

Kyseisistä puhelimista löytyy S60 3rd Edition Feature Pack 2 -alusta varustettuna tuoreella 7.1-versiolla Nokian Web-verkkoselaimesta. Aiemmat Ovi Storen versiot eivät ole toimineet täysin yhteen kyseisen yhdistelmän kanssa, mikä on johtanut Ovi Store -sovelluksen merkittävään hitauteen kyseisissä puhelinmalleissa. Uusi 1.05(313)-versio Ovi Store -sovelluksesta korjaa tämän ongelman.
All About Symbian -sivuston Steve Litcfieldin mukaan uusi Ovi Store -sovellus on kyseisissä puhelimissa nopein, mitä hän on toistaiseksi nähnyt missään puhelimessa.

Uuden version saa asennettua menemällä puhelimen Web-selaimella osoitteeseen store.ovi.com ja lataamalla 620 kilotavua kooltaan olevan sovelluksen asennuspaketin.

Nokia yrittää seurata Ovi Storellaan luonnollisesti Applen App Storen jalanjäljissä. Toistaiseksi Nokian sovelluskaupan menestys on kuitenkin saatavilla olevien tietojen mukaan ollut heikkoa. Ensimmäisenä kolmena kuukautena Ovi Storen on kerrottu saavuttaneen vain 10 miljoonan rajan sovelluslatauksissa, kun Apple ylsi App Storen avauksensa jälkeen kahdessa kuukaudessa 100 miljoonaan lataukseen.

Osasyynä Ovi Storen heikkoon menestykseen on ollut vielä toistaiseksi sovelluksen puuttuminen esiasennettuna puhelimista. Lisäksi kosketusnäytöllisille puhelimille kaupan sisältö ei myöskään ole ollut kovin runsas - varsinkaan esimerkiksi ilmaisten pelien osalta. Myös kaupan yleisessä käyttökokemuksessa on yhä jonkin verran parantamisen varaa.

Kommentit (3)

jackoff (vahvistamaton)

2

Kertoo taas jotain s60 alustan paskuudesta, kun kestää yks sovellus näin kauan saada kaikille puhelinmalleille.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

3

"Kertoo taas jotain s60 alustan paskuudesta, kun kestää yks sovellus näin kauan saada kaikille puhelinmalleille."


Ja millähän tavalla se muka siitä kertoo? Et taida ymmärtää mitään ohjelmistokehityksestä. vakavastiotettavassa ohjelmistiokehityksessä ohjelmat pitää testata ennenkuin ne voidaan julkasta. Nokialla on paljon puhelinmalleja, joten tottakai se kestää aikansa, että jokainen puhelinmalli on tuettuna. Ovi Store on pitänyt testata jokaisella puhelinmallilla ennen julkaisua ja mahdollisesti ohjelmistoon on pitänyt tehdä yhteensopivuuden kannalta tärkeitä muutoksia ennen julkaisua.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja