Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvistanut B7330:n, B3310:n ja CorbyPRO:n tulon Suomeen

2
Markus Lehtiniitty

Samsung vahvistanut B7330:n, B3310:n ja CorbyPRO:n tulon Suomeen
Samsung on vahvistanut kolmen QWERTY-täysnäppäimistöllisen puhelimen markkinoilletulon Suomessa. Olemme kertoneet kustakin puhelimesta jo aiemminkin.

B7330 OmniaPRO on pieni päivitys aiempaan B7320-malliin. Uutta puhelimessa on Microsoftin tuoreempi Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversio, suurempi neliönmuotoinen näyttö tarkkuudeltaan 320x320 pikseliä, lähetyksiä 3G-verkossa nopeuttavan HSUPA-tekniikan tuki, suurempi sisäinen tallennusmuisti sekä suurempikapasiteettinen akku.
B7330 on tulossa Suomessa kauppoihin lokakuun puolivälissä, ja sen suositushinta on 339 euroa.

B3310 puolestaan on edullinen, sivusta esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu puhelin. Sen erikoisuus on puhelimen päälikannen vasemmasta reunasta löytyvä numeronäppäinrivi. B3310:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,1 tuuman näyttö, kahden megapikselin kamera, musiikkisoitin, FM-stereoradio, 40 megatavun sisäinen tallennusmuisti, microSD-muistikorttipaikka, nopea pääsy Facebookiin, Flickriin ja MySpaceen sekä Bluetooth-yhteys.

B3310:n suositushinta on 169 euroa.

Myös eilen illalla julkistettu B5310 CorbyPRO on saapumassa Suomen markkinoille. Kyseessä on Samsungin nuorille suunnatun Corby-sarjan huippumalli. CorbyPRO:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat sivusta esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö, kolmen megapikselin kamera, tuki neljälle GSM-taajuudella ja kahdelle 3G/WCDMA-taajuudelle HSDPA-tuen kera, WLAN-, Bluetooth- ja USB-yhteydet, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, GPS-paikannus sekä FM-radio RDS-tuella.

CorbyPRO on saapumassa Suomen markkinoille joulukuun puolivälissä ja sen suositushinta on 369 euroa.

Kaikki puhelimet tulevat Suomessa saataville skandinaavisella näppäimistöllä, josta löytyy myös ä-, ö- ja å-kirjaimet.

Kommentit (2)

Android BETTER!. (vahvistamaton)

1

Windows Mobile,Windows Mobile,
Windows Mobile!!.
NO good!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja