Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on Nokian luksus-Vertun ensimmäinen simpukkapuhelin - Constallation Ayxta

Markus Lehtiniitty

Tässä on Nokian luksus-Vertun ensimmäinen simpukkapuhelin - Constallation Ayxta
Nokian tytäryhtiön, luksuspuhelinvalmistaja Vertun ensimmäinen simpukkapuhelin on nyt virallisesti julkistettu. Luksussimpukka sai nimekseen aiemmista tiedoista poiketen Vertu Constellation Ayxta.

Constellation Ayxtassa pysyttäydytään melko edullisissa, mutta silti laadukkaissa materiaaleissa. Mukana on niin ruostumatonta terästä, nahkaa, näytön päällysteenä safiiria, keraaminen näppäimistö sekä lisäksi höysteenä lentokoneluokan alumiiniosia. Hinnaltaan Constellation Ayxta sijoittuu Vertu-malliston edullisempaan päähän, sillä puhelimen hinnan kerrotaan olevan 4 900 ja 6 500 euron välillä.
Constellation Ayxtan sisältöön kuuluu City Brief -toiminto, joka tarjoaa 70 merkittävässä kaupungissa "ravintolasuosituksia, tietoja viimeisimmistä näyttelyistä, shoppailuoppaita sekä tärkeitä vinkkejä erilaisten kulttuurien toimintatavoista". Lisäksi luksussimpukan mukana tulee yksinoikeudella brittibändi Zero 7:n luomia soittoääniä. Luonnollisesti myös Constellation Ayxtaa säestää tuttu Vertu Concierge -puhelinpalvelu.

Teknisten ominaisuuksien osalta Constellation Ayxta tarjoaa luksuspuhelimeksi melko kattavan listan. Uutuudesta löytyy niin 3G-yhteydet HSDPA-tuella, kolmen megapikselin kamera kaksois-LED-kuvausvalolla, GPS-paikannus kuin myös microSD-muistikorttipaikka.

Myyntiin uusi Vertu-simpukka saapuu käytännössä välittömästi. Suomessa Vertu-puhelimia myydään Nokia Aleksanterinkatu -lippulaivamyymälässä Helsingissä. Vertu Constellation Ayxta löytyy myös jo Vertun verkkosivuilta.Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja