LG:n GD510-kosketuspuhelimen aurinkopaneelikuoresta lisätietoa esiin

3
Markus Lehtiniitty

LG:n GD510-kosketuspuhelimen aurinkopaneelikuoresta lisätietoa esiin
LG julkisti uuden edullisempaan hintaluokkaan sijoittuvan GD510 Pop -kosketuspuhelimensa jo parisen viikkoa sitten. Jo tuolloin esille tuoduissa lehdistökuvissa esillä oli GD510:n aurinkopaneelilla varustettu takakuori, mutta lisätietoja tästä ei vielä tuolloin kuultu.

Nyt LG on kuitenkin kertonut GD510:n aurinkopaneelikuorestakin lisätietoa myös yhtiön yleistä "vihreyttä" luotaavassa lehdistötiedotteessaan.

LG:n mukaan aurinkopaneelilla varustetun takakuoren ansiosta GD510:n voi ladata vain auringon voimalla, mikä kuvastaa LG:n ympäristöllisiä tavoitteita. Pienen päivittäisen tuoman lisälatauksensa ohella aurinkopaneeli auttaa muun muassa tilanteissa, joissa akku on loppumassa eikä lähellä ole laturia. LG kertoo, että 10 minuuttia auringossa tuo joko kaksi minuuttia ja 15 sekuntia puheaikaa tai kolme tuntia valmiusaikaa. GD510:n CO2-valikon alta löytyy Eco-tree- ja Eco-calculator-sovellukset, jotka kertovat käyttäjälle aurinkopaneelin käytön myötä syntyneen hiilidioksidipäästöjen pienentymisen määrän. LG vahvisti myös aurinkopaneelikuoren olevan erikseen myytävä lisävaruste.



Aurinkopaneelikuorensa ohella GD510 on muutenkin ympäristöystävällinen monella tapaa. Se täyttää luonnollisesti Euroopan unionin RoHS-vaatimukset, minkä ohella GD510:ssä ei ole käytetty lainkaan PVC:tä ja puhelin on myös 99,9-prosenttisesti vapaa BFR- ja CFR-materiaaleista.

Lisäksi mukana tulevaa perinteistä laturia kehutaan erittäin hyvän tehosuhteen omaavaksi, minkä myötä virrankulutus ja käytön synnyttämät hiilidioksidipäästöt alenevat. Kun puhelin on täyteen ladattu, se antaa äänimerkin ja näyttää näytöllä viestin, joka kehottaa irroittamaan laturin seinästä. GD510:n pakkaus puolestaan on valmistettu kierrätetystä paperista ja painatukset on tehty soijamusteella.

GD510:n muihin ominaisuuksiin vihreyden ohella lukeutuvat kolmen tuuman kosketusnäyttö, 3,2 megapikselin kamera, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennusmuisti, musiikkisoitin, verkkoselain sekä Bluetooth-yhteys. GD510:n pitäisi saapua saataville ensimmäisillä markkinoilla aivan näinä päivinä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.