Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen furtiv lisää Facebookin ja Twitterin Nokian Online-jakoon

Markus Lehtiniitty

Suomalainen furtiv lisää Facebookin ja Twitterin Nokian Online-jakoon
Suomalaisen furtivin beetatestivaiheessa oleva ratkaisu lisää suosittuja verkkopalveluja Nokian puhelimista löytyvään Online-jako-sovellukseen. furtivin ansiosta esimerkiksi kuvien lataaminen Facebookiin sekä videoiden siirto YouTubeen sujuvat huomattavasti aiempaa helpommin Nokian älypuhelimissa.

furtiv sisältää toistaiseksi tuen jo edellä mainittujen Facebookin ja YouTuben ohella myös Twitterille sekä Picasa-palvelulle. Asetusten kuntoon laittamisen jälkeen kuvien ja videoiden lataaminen kyseisiin palveluihin onnistuu erittäin helposti puhelinten galleria- ja kamerasovelluksista.
furtiv on toistaiseksi saatavilla uusimmille Symbian-älypuhelimille ja se vaatii Online-jako-sovelluksesta vähintään 2.0-version. Tuettujen puhelinten lista löytyy furtivin sivuilta. Kyseessä ei ole erillinen asennettava sovellus, vaan palvelujen lisäämiseksi Online-jakoon käyttäjän tulee ladata asetukset furtiv.mobi-sivustolta puhelimen verkkoselaimella. Tämän jälkeen palvelut on vain aktivoitava, minkä jälkeen niitä voidaan käyttää kuten Online-jaosta jo valmiina löytyviäkin palveluja.

Facebookin ja Twitterin osalta tuetaan niin kuvien kuin videoiden lataamista, kun puolestaan YouTubeen voidaan luonnollisestikin ladata vain videoita sekä Picasa Web Albumsiin vain kuvia.

furtivin tuoman lisätoiminnallisuuden mahdollistaa Online-jako-sovelluksessa käytetyt avoimet standardit. Paikkatiedon löytyessä kuvista ja videoista, myös se siirtyy kuvien mukana verkkoon lataamiseen yhteydessä.

Jo aiemmin saatavilla olleesta, kilpailevasta Pixelpipe-sovelluksesta furtivin ratkaisu eroaa erityisesti helppokäyttöisyydellään.

Lisätietoa furtivista löytyy sen omilta sivuilta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja