Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerin Windows-puhelimet beTouch- ja neoTouch-nimien alle, Liquid-Androidista lisätietoa

1
Markus Lehtiniitty

Acerin Windows-puhelimet beTouch- ja neoTouch-nimien alle, Liquid-Androidista lisätietoa
Acer on uudelleennimennyt uudet Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustetut puhelimensa beTouch- ja neoTouch-nimien alle, kuten jo aiemmin aavistelimme epävirallisiin tietoihin perustuen.

Uudelleenristimisten myötä aiemmin Acer F1 -nimellä tunnettu puhelin (kuvassa) tullaan tuntemaan Acer neoTouchina, aiempi Acer C1 on kastettu nyt Acer beTouch E100:ksi, Acer E1 puolestaan Acer BeTouch E101:ksi ja aiemmin Acer L1:nä tunnettu malli Acer beTouch E200:ksi.
Kaikissa edellä mainituissa malleissa käytetään uutta Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversiota. Acer beTouch E100 on malleista edullisin ja Acer neoTouch puolestaan malliston huipputarjokas.

Acer neoTouchin eli entisen F1:n ja S200:n ominaisuudet ovat melko vahvaa luokkaa. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -suoritin, 3,8 tuuman kosketusnäyttö 480x800 pikselin tarkkuudella, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kuvausvalolla, GPS-paikannus, kiihtyvyysanturi, tuki neljälle GSM-taajuudelle ja kolmelle 3G/WCDMA-taajuudelle, HSDPA-, WLAN ja Bluetooth-yhteyksien tuki, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä FM-radio. ROM-muistia Acer F1:stä löytyy 512 megatavua ja RAM-muistia 256 megatavua.

Uusien Windows-puhelinten ohella Acerilta on jo tulossa myös ensimmäinen Googlen Androidilla varustettu puhelin. Se tunnetaan Acer Liquid -nimellä ja olemme kertoneet muun muassa puhelimen varsin kattavista ominaisuuksista jo aiemmin. Ominaisuuksiinsa nähden Liquid ei myöskään tule olemaan kovinkaan hintava - ainakaan Expansys-verkkokaupassa, jonka Suomi-sivuiltakin Liquid löytyy enakkotilattavaksi 389,99 euron hintaan. Saatavuuspäiväksi Expansys kertoo 28. marraskuuta.

Aiemmin lähinnä tietokonevalmistajana tunnettu Acer on rantautumassa kovin toivein myös puhelinmarkkinoille. Tämän vuoden aikana Acer on arvioinut toimittavansa puoli miljoonaa puhelinta ja ensi vuonna toimitusmäärien pitäisi nousta vähintään kolminkertaisiksi eli 1,5 miljoonaan. Koko puhelinmarkkinan näkökulmasta Acer pysyy siis pienenä tekijänä ennusteiden toteutuessakin.

Kommentit (1)

MoZar
MoZar

1

Hyvä hyvä... lisää kilpailijoita moobiilimarkkinoille. Uskoisin, että Acer pystyy tarjoamaan varsin monipuolisia ja tehokkaita puhelimia erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja