Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: LG:n ensimmäinen Android-puhelin GW620 esittelyssä

3
Markus Lehtiniitty

Videolla: LG:n ensimmäinen Android-puhelin GW620 esittelyssä
LG:n tänään julkistaman vahvan vuoden 2009 kolmannen neljänneksen osavuosikatsauksen kunniaksi nostamme tänään videosarjassamme esiin videon, jolla esitellään LG:n ensimmäistä Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettua puhelinta - GW620:tä. Kyseinen Le Journal du Geek -sivuston video on julkaistu parisen viikkoa sitten.

Toistaiseksi älypuhelimet ovat olleet LG:n mallistossa melko pienessä roolissa, mutta jatkossa niitäkin on tulossa tarjolle aiempaa kattavammin. Käyttöjärjestelmien osalta LG tulee käyttämään Googlen Androidin ohella vahvasti myös Microsoftin Windows Mobilea.
LG:n syyskuun puolen välin paikkeilla virallisesti julkistaman GW620:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman kosketusnäyttö, esiin liukuva viisirivinen QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus sekä 3G-, HSDPA-, WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet.

GW620 on suunnattu ennen kaikkea nuoremmille käyttäjille laajaan viestintäkäyttöön. Puhelimen tarkasta hinnasta ei toistaiseksi ole tietoa, kuten ei myöskään markkinoille saapumisen aikataulusta Suomessa. Ainakin Verkkokauppa.comista GW620 kuitenkin jo löytyy ennakkotilattavaksi.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (3)

kikuu
kikuu

1

Jos hinta olisi siinä 350€ paikkeilla, niin tämä voisi olla seuraava Android puhelimeni. Mutta kun se on luultavasti sellaiset reilu 400€ niin taidan "tyytyä" HTC Heroon, ellen löydä muuta hyvää leuatonta puhelinta.

Vastaa
Mikael (vahvistamaton)

2

Veikkaisin, että menee ndroid puhelinten hintahaarukassa suhteellisen alas. Jos on kerta nuorille suunnattu ja näyttökin on toteutettu edullisemmalla tekniikalla (resistiivinen), niin ei mitään huikeaa hintaa ole odotettavissa (noin niin kuin älypuhelimeksi).

Vastaa
kallu60
kallu60

3

Sitten kun kaikki muut matkapuhelin valmistajat eivät enää valmista kännyköitä ehkä laitan lanttini LG.n kännykkään!Tuokin nyt esitelty on aivan huonosti toimivan lelun oloinen!Hyi olkoon!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja