Uusia luksuspuhelimia: TAG Heuerilta Lamborghini, Mobiadolta Stealth ja Antique

4
Markus Lehtiniitty

Uusia luksuspuhelimia: TAG Heuerilta Lamborghini, Mobiadolta Stealth ja Antique
Luksuspuhelimet muistuttavat hieman luksus- tai superautoja: harva sellaisen pääsee ikinä hankkimaan, mutta silti ne herättävät suuria tunteita monissa. Tällä kertaa säännöllisen epäsäännöllisessä luksuspuhelinpäivityksessämme on kuitenkin tarjolla luksuspuhelin, jossa on mukana on elementtejä myös superautojen maailmasta.

TAG Heuer on nimittäin tuonut julki MERIDIIST-mallistaan Lamborghini-erikoisversion, joka ammentaa vaikutteita luonnollisesti legendaarisesta, italialaisesta urheiluautomerkistä. Uuden puhelimen nimi kuuluu kokonaisuudessaan TAG Heuer MERIDIIST Automobili Lamborghini.

Uuden Lamborghini-puhelimen kuorissa on käytetty mustaa titaanikarbiidia sekä ruostumatonta 316L-terästä. Puhelimen takakuoresta löytyy vastava Lamborghini-merkintä kuin Lamborghini Murcielago LP 640:n V12-moottorin päältä.

Lisäksi MERIDIIST Lamborghinin ominaisuuksiin kuuluvat naarmuille vastustuskykyinen safiirikristallilla päällystetty 1,9 tuuman näyttö, kahden megapikselin kamera, mediasoitin, Bluetooth-yhteys sekä kahden gigatavun sisäinen tallennusmuisti. Puheaikaa Lamborghini-puhelimelle luvataan 7 tuntia ja valmiusaikaa jopa 28 päivää.Sveitsiläinen TAG Heuer itsekin tunnetaan puhelimia paremmin kellovalmistajana. TAG Heuerin puhelimet, mukaan lukien tuoreen Lamborghini-malli, valmistaakin ModeLabs-niminen yhtiö.

TAG Heuerin uusia Lamborghini puhelimia tullaan valmistamaan 1 963 kappaletta Lamborghinin perustamisvuoden mukaisesti. Se on tulossa saataville valittujen TAG Heuerin ja Lamborghinin jälleenmyyjien kautta. Lisätietoa puhelimesta löytyy TAG Heuerin verkkosivuilta.


TAG Heuer MERIDIIST Automobili Lamborghini takaa

---

Myös toiselta luksuspuhelimista jo aiemminkin tutulta nimeltä, Mobiadolta, on jälleen tulossa tuoreita tarjokkaita luksuspuhelinten enemmän tai vähemmän kilpailtuun segmenttiin.

Kyseessä on kaksi rajoitetun tuotantomäärän erikoisversiota Mobiadon 105GMT-sarjan puhelimista. 105GMT-puhelinten ehdoton erikoisuus on niiden alaosasta löytyvät kaksi sveitsiläistä, kullattua mekaanista kelloa.

Kaksi nyt nähtävää uutuutta tunnetaan nimillä Mobiado Professional 105GMT Stealth ja Mobiado Professional 105GTM Antique. Kaksikko eroaa toisistaan materiaalivalinnoiltaan: Stealth on kasattu alumiinista, safiirikristallista sekä ruostumattomasta teräksestä, kun taas Antiquesta löytyy vielä myös ruusukultaa ja Cocobolo-kovapuuta.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan uutuudet ovat yhteneväiset. Näin ollen molempien tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat neljän GSM- ja kahden 3G-taajuuden tuki, kahden tuuman näyttö 240x320 pikselin QVGA-tarkkuudella sekä 16,7 miljoonan värin toistolla, kahden megapikselin kamera, Bluetooth-yhteys, musiikkisoitin sekä yhden gigatavun sisäinen tallennusmuisti.

Lisätietoa myös Mobiadon uutuuksista löytyy yhtiön omilta verkkosivuilta.Mobiado Professional GMT105 - oikealla Stealth ja vasemmalla Antique


Mobiado Professional GMT105 Antique takaa

---

Tässä jutussa esiteltyjen puhelinten hinnoista ei ole tietoa, mutta niin sanottuihin tavallisiin puhelimiin verrattuna melkoisen tyyriitä nämäkin uutuudet tulevat olemaan. Jos hintaa tarvitsee kysyä, niin näihin tuskin on varaa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentit (4)

ByteHeave
ByteHeave

1

Mielenkiintoista noissa "luksus"puhelimissa on se, että oikea autovertaus olisi tyylikkäisiin kuoriin modattu lada... lamborginin hintalapulla.

Joskus ihmetyttää ostaako joku oikeasti noita? Jos ostan lamborginin, myös sisältö on luksusta konepellin alustaa myöten... No, kai noillekin markkinansa on. Hölmöt joilla on liikaa rahaa eivätkä osaa vaatia kunnollisia tuotteita :)

Vastaa
kikuu
kikuu

2

Toi Lamborghini on oikeesti ihan nätti :) Vaikka enpä sitä ostaisi, vaikka kympillä saisin. ( Okei ostaisin ja myisin mutta kuitenkin.. ;) )

Vastaa
TemeTee
TemeTee

3

Jo odottamalla odotan kommenttia:
"Ostan heti kun tulee kauppoihin! Jo on tyylikäs puhelin!! Ei haittaa hinta! Ostan heti!
t. osakkeenomistaja"

Mutta joo, lamboluuri on kyllä tosi hienon näköinen. Kelpaisi kyllä :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.