Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Sony Ericssonin XPERIA X10 ja UX-käyttöliittymä esillä kuudessa videossa!

6
Markus Lehtiniitty

Videolla: Sony Ericssonin XPERIA X10 ja UX-käyttöliittymä esillä kuudessa videossa!
Sony Ericsson julkisti tänään uuden lippulaivamallinsa, Googlen Android-käyttöjärjestelmän päälle rakennetun XPERIA X10:n. Kerroimme asiasta jo heti tuoreltaan aamuna - lue tästä kaikki tärkeimmät tiedot puhelimesta sisältävä uutisemme!

Sony Ericsson on rakentanut Androidin päälle oman UX-käyttöliittymänsä, jonka keskeisimpiä osio ovat Timescape- ja Mediascape-nimillä tunnetut sovellukset. Näistä Timescape järjestää, kokoa ja esittelee käytyä viestintää mukaan lukien Facebook- ja Twitter-päivitykset, ja Mediascape tekee saman mediatiedostoille, kuten musiikille, kuville ja videoille.
XPERIA X10 lienee Sony Ericssonin kuluvan vuoden tärkein julkistus, mutta markkinoille se ehtii valitettavasti vasta ensi vuoden puolella - Sony Ericssonin mukaan vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä.

Alta löytyy yhteensä kuusi erillistä XPERIA X10, UX:ää, Timescapea ja Mediascapea käsittelevää videota. Kolme ensimmäistä videota ovat Sony Ericssonin virallisia videoita, jossa yhtiön työntekijät kertovat uutuuksista. Kolme jälkimmäistä puolestaan ovat GSMArena.com-sivuston käyttökokemusvideoita Sony Ericssonin mediatapahtumasta.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (6)

Akasori
Akasori

1

Neljännessä videossa tuo käyttölittymä oli todella hidas ja tökkivä, toisin kuin virallisissa videoissa.. :))

Vastaa
EmDzei
EmDzei

2

Sama huomio. Tehty taas "applet" eli nopeutettu puhelimen toimintaa. Applen iPhone-mainos poistettiinkin oikeuden päätöksellä useissa maissa - myös Suomessa. Kahdessa ekassa videossa huulisynkka ei taas ollut kohdallaan.

Mitä itse luuriin tulee, niin onhan se herkku. Ehkä tullessaan markkinoille on jo vanha - ainakin Android-versiollaan 1.6. Tämä sama saitti kirjoitti aiemmin Andoirin ongelmasta olla tukematta kolmansien osapuolten ohjelmien asentamisessa; Markus Lehtiniityn kirjoittamana 31.10.2009. Mikäli ohjelmia ei voi asentaa muistikortille, niin onhan kyllä kummallinen käyttis. Tämän vuoksi itse odotankin samalla prossulla varustelta HTC HD2:lta hieman enemmän, jossa on Windows Mobile 6.5.

Vastaa
ville (vahvistamaton)

3

Ohho nyt tulee kyllä todella huonoa mainosta sonyerkille. Sehä ny o selvää, että ei se käyttis voi mitenkää olla noin hidas mitä tuossa yhdessä videolla, se nyt vaan ei ole mahdollista. Uskoisin, että nopeus käyttiksessä on varmaan aika samaa tasoa kun iphonessa ja mitää tämmöstä pätkimistä ei ole luvassa. Harmi vaan, että niin monet nyt uskoo, että hidas se on, niinku jo tuubin kommenteista voi lukea

Vastaa
xdin
xdin

4

Eipä N97:n käyttöliittymäkään hirveän sulavampi ole, valitettavasti. Valikkoefektit loistavat poissaolollaan ja muut, jo olemassa olevat efektit/animaatiot, töksähtelevät pahasti. Luulisi nyt, että ko. luurin prossu jaksaisi pyörittää hieman näyttävämpiäkin tehosteita.

Vastaa
akse
akse

5

Helvetin hienot UI:t mut onhan se vähä tylsä jos tolleen tökkii :( Mielummin simppeli ja toimiva. Mut tiedä nyt noista videoista sitte.

Vastaa
seppoilmarinen
seppoilmarinen

6

engadgetin sivujen videoissa kyselevät suoraan tökkimisestä ja SEn kaveri sanoo että nyt nähtävillä ja videoilla olevat laitteet on protoja, parannusta on luvassa. senhän näkee sitten vasta kun laite on oikeasti myynnissä. samoin muualla on lukenut että laite tulee myyntiin vuoden 2010 ensinmäisellä puoliskolla. joten se voi hyvinkin tulla kauppoihin vasta ensi kesäkuussa? aikaa on varattu ainakin softan korjaamiseen. nättihän tuo on, ja ihan tehojakin löytyy. ja melko kunnianhimoinen hanke monella tapaa softan osalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja