Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti kolme uutta CDMA-puhelinta

Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti kolme uutta CDMA-puhelinta
Nokia julkisti tänään kolme uutta CDMA-verkon puhelinta: 1506, 3806 ja 6316s. Uudet mallit ovat suunnattuja lähinnä Kiinan markkinoille, ja Nokia vahvistaa niillä CDMA-puhelinten valikoimaansa sekä nostaa omien sanojensa mukaan esiin Nokian jatkuvan panostuksen CDMA:han yhtenä merkittävänä standardina ympäri maailman.

Uuden joukon kehittynein malli on 6316s. Kyseessä on liukukansirakenteinen 3G-puhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat myös 2,2 tuuman QVGA-tarkkuuden näyttö, kahden megapikselin kamera, GPS-paikannus, internetselain, sähköposti, musiikkisoitin sekä Bluetooth-yhteys. 6316s:n kuoret ovat ruostumatonta terästä. 6316s on tulossa Kiinassa saataville China Telecom -operaattorin kautta, ja näin ollen se tukee myös monia kyseisen operaattorin palveluja. 6316s on tulossa saatavina mustana, kultaisena ja punaisena värivaihtoehtona.
Kaksi muuta CDMA-uutuutta ovat yksinkertaisempia eivätkä ole 3G-puhelimia.

Nokian mukaan 3806:ssa näkyy Nokian tuttu muotokieli ja sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,2 tuuman näyttö QVGA-tarkkuudella, kahden megapikselin kamera videokuvauksella, Bluetooth-yhteys, Health Assistant -sovellus, sekä muistikorttipaikka, joka tukee maksimissaan neljän gigatavun kortteja. 3806 tulee saataville kolmena eri värivaihtoehtona, jotka ovat pianonmusta, puhtaanvalkoinen, ruusunkultainen.

1506:n Nokia puolestaan kertoo olevan sen toistaiseksi edullisin CDMA-puhelin. 1506 ei tarjoa kuin aivan perusominaisuudet, joista Nokia nostaa tiedotteessaan esiin ääninauhurin, kaiutinpuhelutoiminnon sekä pitkät toiminta-ajat. 1506 tulee saataville mustana sekä luumunvärisenä.

"Nokia tehostaa johtajuuttaan CDMA-markkinoilla päivittämällä jo ennestään vahvaa mallistoaan uusilla tuotteilla, jotka vetoavat laajasti asiakkaiden tarpeisiin", sanoi Nokian Kiinan varatoimitusjohtaja David Tang Nokian tiedotteessa. "Näistä uusista laitteista Nokia 6316s tuo mielenkiintoiset 3G-palvelut käyttäjille Kiinassa", Tang jatkoi. "Jatkaen aiemmin Nokia 8208:n kanssa tehtyä yhteistyötä, tämä on jälleen yksi menestystarina, joka on syntynyt läheisestä yhteistyöstämme China Telecomin kanssa."

Uusista malleista 1506 on saapumassa markkinoille Kiinassa vielä vuoden 2009 aikana, kun taas 3806 ja 6316s ovat saapumassa markkinoille vasta vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja