Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan uuden huippupuhelimen outo bugi: kameran tarkennuksen toimivuus vaihtelee 24,5 päivän sykleissä

2
Markus Lehtiniitty

Motorolan uuden huippupuhelimen outo bugi: kameran tarkennuksen toimivuus vaihtelee 24,5 päivän sykleissä
Motorolan tuoretta Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettua puhelinta, Yhdysvalloissa nimeltään DROID ja muualla MILESTONE, on yleisesti ottaen kehuttu, ja se on myös menestynyt Yhdysvalloissa ilmeisestikin ihan hyvin tultuaan markkinoille 6. marraskuuta.

Puhelimissa on kuitenkin esiintynyt kameran automaattitarkennukseen liittyvä ongelma, joka on nyt osoittaunut hyvin mielenkiintoiseksi ja varsin oudoksi. Käyttäjät raportoivat automaattitarkennuksen toimimattomuudesta, ja vikaan luvattiin korjaus 11. joulukuuta. Hämmästys oli näin ollen suuri, kun tarkennus alkoikin toimia normaalisti jo aiemmin tällä viikolla.
Syy automaattitarkennuksen automaattiseen korjautumiseen on siinä, että automaattitarkennus toimii ja ei toimi 24,5 päivän sykleissä. Myyntiintulosta tähän asti elettiin siis toimimattoman ajan 24,5 päivän jaksoa, ja tällä hetkellä ollaan 24,5 päivän jaksolla, jolla tarkennus toimii normaalisti. Asiasta on kertonut Engadget Mobile -blogi Googlen Android-tiimiin kuuluvan Dan Morrillin antamiin tietoihin perustuen.

Melko vinhalta kuulostava bugi juontaa juurensa aikaleiman laskennan yhteydessä tapahtuvaan pyöristysvirheeseen, mikä rikkoo koko tarkennusprosessin Kuulostaa erikoiselta, ja sitä se myös, mutta onneksi asian korjaava päivitys ehtii saapumaan 11. joulukuuta ennen seuraavaa toimimattomuuden jaksoa.

---

Toinen Motorolan uutuuteen liittyvä uutinen on sen markkinoilletulo Saksassa. O2-operaattori myy laitetta MILESTONE-nimellä Saksassa 1 eurolla sekä kahden vuoden 20 euron kuukausimaksulla, jolloin laitteen kokonaishinnaksi muodostuu siis 481 euroa. O2:n myymät MILESTONE:t eivät ole SIM-lukittuja.

Aiemmin Expansys-verkkokauppa tarjoili MILESTONE:a ennakkotilattavaksi Suomeen postikulujenkin kera alle 520 eurolla, mutta nyt puhelin on kadonnut mystisesti kaupan sivuilta.

Kommentit (2)

msly
msly

2

@1.

Se vaikuttaa, eli siis nyt tällä hetkellä ongelman korjauduttua siirsi vaikkapa viidellä päivällä taaksepäin, niin ongelma oli taas mukana.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja