Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC HD2:n rakenne ja käyttöliittymä esittelyssä - lisäksi mukana pudotus

4
Markus Lehtiniitty

Videolla: HTC HD2:n rakenne ja käyttöliittymä esittelyssä - lisäksi mukana pudotus
HTC:n uusi Windows-puhelinten lippulaiva HD2 on yksi vuoden 2009 merkittävimpiä uutuuksia älypuhelinrintamalla, minkä vuoksi sen esiintynyt melko useasti myös Videolla-jutuissamme. Myös tänään HD2:ta on tarjolla, tällä kertaa kolmen erillisen videon voimalla.

Kaksi ensimmäistä alta löytyvistä videoista ovat Pocketnow.com-sivuston tuottamia, ja viimeinen on YouTubessa RonSmeets-nimimerkillä esiintyvän käyttäjän tuotos.
Ensimmäisellä videolla käydään läpi HTC HD2:n rakennetta, toisella puolestaan kattavasti laitteen Sense UI -käyttöliittymää ja kolmannella, pienenä bonuksena mukana tässä olevalla, videolla HD2 tiputetaan maahan.

HD2:n tärkeimmät ominaisuudet ovat Microsoftin tuore Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä, huikea 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö sekä tehokas Qualcommin Snapdragon-alustan yhden gigahertsin suoritin. HTC on jo aloittanut HD2:n toimitukset, joten sen pitäisi rantautua markkinoille aivan lähiaikoina, myös Suomessa. Hintaa uutuudella on aluksi noin 650 euroa.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (4)

rkan
rkan

3

"Hienoa työtä on HTC tehny käyttöliittymän kanssa. Harmi ettei HTC:tä kiinnosta tehdä vastaavaa mallia androidilla."

Eiköhän niiltä tollanen androidillekkin tule :)

Vastaa
nimmmamamam (vahvistamaton)

4

Ei se andoidi niin paljon parempi ole ;O Olen ihan tyytyväinen laitteeseen, viikon tässä räpälnny. ainoa "vika" puhelimessa on se ettei kuvakkeiden paikkoja pysty vaihtamaan iinkuin iPhonessa tai Android vehkeissä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja