Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä lisää kellopuhelimia ensi vuonna

4
Markus Lehtiniitty

LG:ltä lisää kellopuhelimia ensi vuonna
Maailman kolmanneksi suurimmalta puhelinvalmistajalta LG:ltä on luvassa lisää rannekellopuhelimia ensi vuoden aikana. Asiasta on kertonut muun muassa Fonehome.co.uk-sivusto. Toistaiseksi LG on julkistanut yhden kellopuhelimen, GD910:n.

Kellopuhelimia on ollut markkinoilla jo pitkään, mutta vuoden 2009 aikana on nähty ensimmäiset kellopuhelimet suurilta puhelinvalmistajilta - esin GD910 LG:ltä ja tämän jälkeen S9110 Samsungilta.
LG:n GD910-kellopuhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 1,43 tuuman kosketusnäyttö, 3G- ja HSDPA-yhteydet, kamera (lähinnä videopuhelukäyttöön), musiikkisoitin, kaiutinpuhelintoiminto sekä Bluetooth-yhteys. Lisäksi GD910 tukee äänikomentoja ja on varustettu puheentunnistuksella sekä tekstinluvulla (TTS, Text To Speech).

Tietojen mukaan LG:ltä olisi odotettavissa ensi vuoden aikana useampiakin uusia rannekellopuhelimia, jotka toisivat GD910:n rinnalle uusia tyylejä. Tarkempia tietoja näistä tulevista laitteista ei kuitenkaan vielä toistaiseksi ole.

GD910-kellopuhelimen hinta on ollut melko korkea, joten uusilta malleilta voisi toivoa ainakin edullisempia vaihtoehtoja. Olemme aiemmin raportoineet GD910:n hinnan olevan jopa noin 1200 euroa.

LG julkisti GD910-rannekellopuhelimensa viime tammikuussa CES-messuilla Yhdysvalloissa.

Kommentit (4)

Quiote
Quiote

3

Digitaalikellokin on tarpeeksi nörttiä, kukahan tälläistä sitten käyttää :P Vähän on alkuvaiheessa nämäkin, kehitystä vaan ja ideoita miten näytöstä saadaan suurempi ilman fyysisen koon suurentumista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja