Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti kaksi edullista 3G-puhelinta

12
Matti Vähäkainu

Nokia julkisti kaksi edullista 3G-puhelinta
Nokia esitteli tänään kaksi reilusti alle kahden sadan euron 3G-puhelinta designista ja sosiaalisista verkostoista pitäville ihmisille. Molemmat tulevat myyntiin ensi vuoden neljänneksellä. Hintaa kalliimmalla Nokia 6700 slidellä on 160 euroa ja Nokia 7230:lla 100 euroa, luonnollisesti jälleen ennen veroja.

Nokia 6700 slide tulee saataville kuudella eri värivaihtoehdolla, joita ovat pinkki, punainen, sininen, alumiini, lime ja violetti. Sen ominaisuuksiin kuuluvat 3G-yhteyksien lisäksi 5 megapikselin automaattitarkenteinen kamera kaksois-LED-salamalla, etukamera videopuheluille, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio ja musiikkisoitin sekä Bluetooth. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa toimiin älypuhelimista tuttu S60.


Noin sadan euron hintainen Nokia 7230 on ominaisuuksiltaan hieman riisutumpi S40-puhelin. Pienikokoinen 7230 ja tulee myyntiin pinkkinä ja grafiitinvärisenä. Laitteesta löytyy salamaton 3,2 megapikselin kamera, 3G-yhteydet, Bluetooth, tuet Ovi-, Flickr- ja Facebook-palveluille sekä FM-radio. Puhelimen mukana toimitetaan lisäksi 2 gigatavun microSD-muistikortti.


Kommentit (12)

saaben
saaben

2

Designia kai se tuokin on, vaikka ei ainakaan omaa silmää miellytä lainkaan. Ainakin tunnistaa jälleen Nokiaksi.

Vastaa
Jepulis (vahvistamaton)

3

@1 Tai sitten palveluita nopeilla yhteyksillä edulliseen hintaan ero värisillä kuorilla.

Eipä näitä ylemmän halpisluokan puhelimia kannata verrata Android tai Maemo älypuhelimiin.

Vastaa
kyl (vahvistamaton)

4

Mun mielestä todella tyylikkäitä, jotenki muistuttaa ipodeja. 6700 slide on todella hyvin varsutettu tuohon hintaan, 3G, 5mp kamera ja musa soitin. Kyl ipodin mahdollisena ostajan itse ottaisin tämän ennemmin

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

Munkin mielestä on kyllä tyylikkäitä luureja nämä. 6700:ssa toki on paljon Nokiaa varsinkin etupuolella, mutta ei paha. Ja puhelimia ne vaan on. :)

Mut se ihmetyttää, että miksi 6700 on slide puhelin ja tämä 7230 ei ole? :)

Vastaa
boohoo (vahvistamaton)

6

Voisiko joku kertoa mikä näissä on se uutisarvo? Annoin juuri veljelleni leikkikaluksi äidin 5 vuotta vanhan Samsungin, joka näyttää about samalle kuin tuo halvempi noista malleista (en jaksa kopipeistata merkityksetöntä numerosarjaa).

Ja kalliimpi edustaa viimeisintä muotoilua Nokialta itseltään vuonna 2005. Loistavaa, nämä olivat tarpeellisia ja odotettuja uutuuksia, ja ehdottomasti uutisen arvoisia!

Vastaa
J85
J85

7

@ 6

Voisiko joku kertoa miksi tämä henkilö kommentoi ylipäätänsä jos ei kiinnosta? Jos ei kiinnosta, ei tarvitse lukea, eikä varsinkaan kommentoida. Vielä kun joskus saataisiin tällaiset idiootit pois muuten hyvältä sivustolta.

Vastaa
user (vahvistamaton)

8

>samaa vanhaa eri värisillä kuorilla "jee"

Ei aivan.

6700s on aika tarkkaan 6600c :n kokoinen, eli Symbian konetta pystyy nyt jakeleen samaan kokoon ja hintaankin kuin Series 40 koneita.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

10

@9
No jos 15 milliä pitää paksuna... :)
Mun työkapula on sentin paksunen ja mun mielestä vähän jo liian ohut...mutta haarukoitakin on monenlaisia myös.

Vastaa
user (vahvistamaton)

11

>paksuja möhkäleitä ovat edelleen...

Slide koneina ei kuitenkaan, 6710n on ehkä hitusen ohuempi, mutta muuten isompi. Oled näytöllä varmaan voisi viilata vähän pois, mutta tuskin hinta/hyöty olisi sen arvoista.
5630 ja varsinkin e52/e55 ovat ohuempia, jälkimmäinen niukasti alle 10mm, mutta niissä myös ohuempi kamera ja patukka malleja (lisäksi uutuuteen verrattuna GPS, WLAN).
Series 40 kone 6700:n on E52sta niukasti pienempi mutta hitusen paksumpi, mutta siinä on eri kamera ja pienempi akku (vs e52).

S60 koneet pesevät jo toiminta-ajoissa monia Series40 koneita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja