Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n tulevasta Android-puhelimesta tietoa, lisäksi Androidia OPhone-kuosissa myös Kiinaan

2
Markus Lehtiniitty

LG:n tulevasta Android-puhelimesta tietoa, lisäksi Androidia OPhone-kuosissa myös Kiinaan
Maailman kolmanneksi suurimpaan puhelinvalmistajaan, LG:hen, liittyen on kuultu eilen ja tänään muutamia pieniä uutisia, jotka olemme keränneet tähän yhteen.

---
LG:n toinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin on vuotanut julkisuuteen. Toistaiseksi puhelimesta tiedetään kuitenkin erittäin vähän, sillä tiedot pohjautuvat vain puhelimen UA-profiiliin. Sen perusteella mallinimi on GT540, näytön tarkkuus 320x480 pikseliä ja lisäksi mukana on GSM-, GPRS-, EDGE-, 3G- ja HSDPA-tuet. Asiasta on kertonut Tweakers.net-sivusto.

Ensimmäinen Androidilla varustettu LG:n puhelin, GW620, on jo pikku hiljaa saapumassa markkinoille. GW620:stahan löytyy esiin liukuva fyysinen QWERTY-täysnäppäimistö, mutta GT540 tullee olemaan vain kosketusnäyttöön tukeutuva laite.

---

LG:ltä on tulossa IQ- ja Monaco-nimillä tunnettu, Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin. Aiemmin kyseistä mallia on huhuttu Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin valikoimiin, mutta nyt se on tulossa markkinoille Kanadassa Telus-operaattorin kautta. Puhelimesta on nyt kertonut uusien live-kuvien kera The Mobile Ninjas -sivusto.

IQ:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Qualcomm Snapdragon -alusta, 3,2 tuuman WVGA-tarkkuuden kosketusnäyttö, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka sekä kiihtyvyysanturi.

IQ/Monacon saapumisesta markkinoille myös esimerkiksi Euroopassa ei toistaiseksi ole tietoa.


---

Lisäksi LG on julkistanut Kiinassa markkinoille tulevan, muokatulla Androidilla eli OPhone-alustalla varustetun GW880-puhelimen maailman suurimman operaattorin, China Mobilen, kanssa.

GW880:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 3,5 tuuman WVGA-tarkkuuden näyttö, viiden megapikselin kamera, GPS-paikannus, tuki CMMB-mobiili-tekniikalle sekä luonnollisesti kiinalainen kolmannen sukupolven verkkoteknologia, TD-SCDMA.


LG GW880


LG IQ

Kommentit (2)

Habska
Habska

1

lujaa laatua, LADA. Kestää vuodesta toiseen!

HOU HOU, eiku O-OuPhonee vaan pukin konttiin niin saa lapset namia!

Vastaa
Aki_A
Aki_A

2

Pitääkö niitä iPhone-kommentteja joka uutiseen tunkea? Raivostuttavaa, varsinkin kun ei koske ainoastaan tätä sivustoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja