Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft uudisti mobiilisivustoaan

1
Markus Lehtiniitty

Microsoft uudisti mobiilisivustoaan
Ohjelmistoyhtiö Microsoft on hiljattain uudistanut Windows Live -palveluidensa mobiilisivustoa. Uudistetun mobiilisivuston sekä erillisten sovellusten myötä Windows Live -palvelut ovat nyt saatavilla lähes kaikissa puhelimissa.

Uuden Windows Live for Mobile -sivuston kautta onnistuvat muun muassa Windows Live Hotmail -sähköpostin, Windows Live Messenger -pikaviestien sekä Spaces-blogien käyttö.
Windows Liven uusista tuulista kertoi Microsoftin mobiililiiketoiminnasta Suomessa vastaava johtaja Vesku Paananen Mr. Windows Mobile Finland -blogissaan. Paanasen mukaan "mesetys" onnistuu Windows-puhelimella, RIM:in BlackBerryllä tai Java-puhelimella (mm. Nokia, Sony Ericsson ja Samsung) erillisellä Live Messenger -sovelluksella. Java-tuen ansiosta sovellus toimii käytännössä lähes kaikissa tuoreissa puhelmissa. Lisäksi palveluita voi käyttää myös selainpohjaisesti.

Windows Live -sovelluksen lataaminen onnistuu suoraan puhelimella osoitteesta mobile.microsoft.com/live, josta voi valita ensin haluamansa kielen (esimerkiksi Europe->Finnish). Tätä kautta onnistuu myös palveluiden selainkäyttö, mutta jos haluaa käyttää palveluita vain selaimen kautta, löytyvät ne myös lyhyemmän mobile.live.com-osoitteen takaa. Lisätietoa selainpohjaisista Live-palveluista löytyy Windows Live mobiilikäytössä -sivuilta.

Windows Live Messenger on Suomen suosituin pikaviestintäpalvelu.

Kommentit (1)

Eero (vahvistamaton)

1

Täytyypä varoa sekaantumasta näihin MS-virityksiin. Onneksi on vaihtoehtoja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja