Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta uusi versio Ovi Contactsista

Markus Lehtiniitty

Nokialta uusi versio Ovi Contactsista
Nokia on julkaissut päivitetyn version Ovi Contacts -sovelluksestaan. Kyseessähän on sovellus, joka integroituu Nokia-puhelimen osoitekirjaan ja jonka kautta voi keskustella kavereiden kanssa sekä jakaa oman tavoitettavuutensa.

Ovi Contactsista on nyt julkaistu uusi versio Symbian S60 5th Editionilla sekä 3rd Edition Feature Pack 2:lla varustetuille laitteille. Ovi Contacts on yhä kehitysvaiheessa oleva sovellus, ja Nokia jakaa sitä Nokia Beta Labs -palvelunsa kautta - Beta Labsin blogissa nyt tehdyistä uudistuksista kertoi sovelluksen tuotepäällikkö Kristian Luoma.
Ovi Contactsiin on nyt tuotu tiedostojen siirto-ominaisuus - tämän kerrotaan mahdollistavan esimerkiksi kuvan lähettämisen kaverille helposti. Lisäksi sovelluksen pakkausta on parannettu, mikä johtaa säästöihin niin akunkulutuksessa kuin myös tiedonsiirron osalta. Dataa pitäisi siirtyä jopa 60 prosenttia edellistä versiota vähemmän.

Lisäksi myös sovelluksen käyttökokemukseen on tehtyjä toivottuja parannuksia. Esimerkiksi ala/sivupalkista löytyvät nyt pikavalinnat valittuna olevan kaverin tai omaan profiiliin, keskustelun aloittamiseen sekä kavereiden lisäämiseen.

Uusi Ovi Contacts -versio on ladattavissa täältä ja Nokia toivoo käyttäjiltä yhä myös palautetta, jota voi antaa puolestaan täällä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja